MOVIE REVIEWS | Jurassic World: Fallen Kingdom + Skyscraper + Tag

Oei, oei, oei! Ik loop weer een beetje achter met het delen van movie reviews. Tijd om er weer drie met jullie te bespreken. Vandaag gaan we het hebben over Jurassic World: Fallen Kingdom, Skyscraper en Tag. Zitten jullie er klaar voor? Let’s gooooo!

Jurassic World: Fallen Kingdom

In Jurassic World: Fallen Kingdom keren Owen Grady en Claire Dearing terug in dit nieuwe deel van één van de meest populaire en succesvolle filmreeksen ooit. Het eiland wat ooit voor de mensen open was, is gesloten voor publiek. De dinosauriërs leven daar zoals dat gaat in de natuur. Al lijkt daar snel verandering in te komen. Ten eerste door een komend natuurgeweld en ten tweede door een groep mensen die de dinosauriërs willen evolueren en verkopen ter gebruik in oorlog. Lukt het Owen en Claire om de dinosauriërs te redden?

Regisseur: J.A. Bayona
Acteurs: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, Rafe Spall, Toby Jones, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin en Daniella Pineda
Genre: Actie/avontuur
Speelduur: 128 minuten
Te zien vanaf: 7 juni 2018

Hoewel ik de film vet vond, vond ik hem tegelijkertijd op één punt ook tegenvallen. Ik vind dat de film zich te veel focust op de mens en zich minder bezig houd met de dinosauriërs. Dat gezegd te hebben, zat de film goed in elkaar. Emoties rondom de prehistorische beesten raakten me meerdere keren. Deze film had een goede mix tussen humor en actie. Net als in het eerste deel, vond ik de acteurs weer helemaal top. Al met al geef ik deze film dan ook 3 van de 5 sterren.

Skyscraper

Will Ford is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld. Will wordt beschuldigd hier achter te zitten. Terwijl hij op de vlucht slaat moet Will de eigenlijke daders vinden om zijn naam te zuiveren en tegelijkertijd zijn familie zien te redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt.

Regisseur: Rawson Marshall Thurber
Acteurs: Dwayne Johnson, Neve Campbell, Pablo Schreiber en Chin Han
Genre: Actie/thriller
Speelduur: 103 minuten
Te zien vanaf: 12 juli 2018

Dwayne Johnson vind ik een super vette acteur. Jammer genoeg speelt hij ook vaak in over the top film. Daar is Skyscraper er absoluut één van. Begrijp me niet verkeerd, de film is écht mega vet. Hij zit goed in elkaar, de visuals zien er goed uit en het acteerwerk is ook echt goed. Maar al bij al is de film super over the top. Wat Johnson laat zien, is totaal niet realistisch. Hij lijkt eerder een superheld met een uitzonderlijk uithoudingsvermogen als superkracht dan een gewoon mens. Zelfs al is hij oorlogsveteraan en heeft hij bij de FBI gezeten. Als je hier niet te veel bij stil staat, is het gewoon een vette film. Daar valt verder weinig over te zeggen. Behalve dan misschien over één van de oplossingen door zijn vrouw… Was dat niet een beetje te simpel? Je weet wat ik bedoel als je de film gezien hebt. Deze film krijgt van mij 4 van de 5 sterren.

Tag

Elk jaar strijden vijf zeer competitieve vrienden één maand lang in een alles-mag-spelletje genaamd ‘Tag’. Dit doen ze al sinds de eerste klas. Ze riskeren hun leven, relatie én baan om elkaar naar de grond te werken met de kreet: “Jij bent hem!”. Dit jaar valt het spel samen met de bruiloft van hun enige onverslagen speler. Het zou hem een gemakkelijk doelwit moeten maken, maar hij weet dat ze komen en is voorbereid. Tag is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Regisseur: Jeff Tomsic
Acteurs: Jeremy Renner, Ed Helms, Jake Johnson, Hannibal Burres, Isla Fisher, Annabelle Wallis, Leslie Bibb en Jon Hamm
Genre: Komedie
Speelduur: 101 minuten
Te zien vanaf: 28 juni 2018

Deze. Film. MOET. Je. Zien. Hij was hilarisch! Ik vond het echt een hele toffe en leuke film. Sowieso ben ik gek op spelletjes en dit lijkt me nou zo vet! Wie dit ooit bedacht heeft (het verhaal is gebaseerd op een waargebeurd verhaal) is geniaal! Natuurlijk is deze film ook wel over the top, maar oh zo leuk neergezet. Ik heb genoten in de bioscoop en wil deze film dan absoluut nog vaker zien. Vaak zijn komedies films waarbij je niet hoeft na te denken. In principe is dat met deze film ook, maar je wilt je aandacht hier gewoon bij houden. Dit is absoluut een aanrader om te zien als je houdt van komedie en spelletjes. Ik geef deze film dan ook en verrassende 5 van de 5 sterren.

Welke film wil jij zien of heb je gezien? 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close