Nieuwe Collectie E.L.F.

logoberichtVanaf heden is er een nieuwe collectie bij Eyes Lips Face verkrijgbaar: geometrische oogschaduwpaletten. Op de plaatjes zien ze er super mooi uit! En de prijs is ook super, zoals we natuurlijk van E.L.F. gewend zijn.

3232-delige Geometrische Oogschaduw Palette
E.L.F. heeft met deze collectie een gezelligheid aangebracht. Ik vind het palette een genot om naar te kijken. Het lijkt wel of er veel donkere kleuren inzitten. sommige kleuren lijken dan ook vaker terug te komen. En dat vind ik eigenlijk wel weer heel leuk gedaan!
Volgens E.L.F. heeft deze oogschaduw zachte texturen die smelten op de huid voor een long lasting effect. Je kunt de kleuren uit het palette droog of nat gebruiken en ze zouden dan ook nog eens 24 uur lang moeten blijven zitten.
Er worden 2 applicators bij dit palette geleverd. Dit palette kost 6 euro.

9696-delige Geometrische Oogschaduw Palette
Hoewel het vorige palette een leuke variatie had aan vormen, is dit design iets eenvoudiger. Hier zie je duidelijk meer kleuren verschil. Ook zie ik nu meer “vrolijkere” kleuren. Ik ben heel benieuwd naar de pigmentatie en verschillen tussen dezelfde tinten.
Los van de 96 kleuren, is de beschrijving van dit palette hetzelfde als het 32-delig palette. Met 12 euro is dit dan ook een “goedkoper” palette dan de vorige.

150150-delige Geometrische Oogschad Palette
Eigenlijk geldt alles wat ik hiervoor heb gezegd ook voor dit palette – natuurlijk weer los van het aantal kleuren in het palette. De beschrijving blijft hetzelfde. Met meer kleuren kun je natuurlijk meer looks maken. En ik denk dat het dan vooral daar van af hangt, welk palette je kiest.
Dit palette is met 150 kleuren echt een koopje van maar 16 euro. Als de kleuren doen zoals beschreven, dan is het echt een aanrader. Ik ben in ieder geval reuze benieuwd!

beautybook36 delige Geometic Eyeshadow Book
Ook hier komen de geometrische vormen duidelijk terug. Dit palette onderscheid zich van de andere 3 doordat het werkt met een all-in-one concept: natuurlijk de 36 kleuren – overigens met dezelfde beschrijving als de voorgaande paletten -, het slanke design zodat je hem makkelijk in je tas mee kunt nemen, twee applicators en een spiegeltje. Dit is natuurlijk een ideaal reis palette: je neemt het overal mee naar toe en kunt touch uppen wanneer je het zelf wil! Dit palette kost 6 euro.

Door het design is het een leuke set om in huis te hebben. Ik vind ze vrolijk kijken! Ik word enthousiast door de beschrijving: het 24 uur effect – daar hou ik wel van! Ik ben alleen sceptisch over de applicators. Meestal zijn de bijgeleverde applicators nooit zo goed. Als je dan kiest voor het eyeshadow book, dan raad ik je aan even de applicator te testen en anders je eigen kwast mee te nemen. Het zou toch vervelend zijn dat je in dat ene restaurant staat met die ene leuke jongen en je kunt je make-up niet fatsoenlijk bijwerken omdat je dacht dat de applicator ook goed zou zijn?

Producten van E.L.F. kun je in hun webshop vinden. Klik hier om naar de site van E.L.F. te gaan.

Ben jij ook zo enthousiast over deze E.L.F. producten?

Liefs,
Natasja

 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

One Comment

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close