Diary 5 augustus 2013

Vandaag ben ik één maand bezig met bloggen. En… I LOVE IT! Mijn bezoekersaantallen schommelen nog, maar ik mag zeker niet klagen. Voor een beginnende blogger doe ik het zo slecht nog niet. Minimaal 20 bezoekers per dag en op het hoogtepunt waren dat er de afgelopen maand zelfs 130!
Ik ben blij te zien dat de bezoekersaantallen niet afnemen, maar juist toenemen. Say thanks to the social media!
Natuurlijk zorgt het weer er ook voor dat jullie wel andere dingen te doen hebben dan mijn blog lezen. En groot gelijk ook!

Voor mij begint het echte leven weer vandaag. Na 5 weken vakantie te hebben gehad – ja, 5 weken! – mag ik vandaag weer gaan werken. Hopelijk weet ik de weg nog, haha!
Vandaag gaan we – mijn collega’s en ik – alle tafels, stoelen en kasten weer ontdoen van hun micado vorm en een mooi plaatsje in de ruimte geven. En natuurlijk poetsen… Jeuh!
Deze week staat dus echt in het teken van voorbereiding, zodat de kids maandag over een week weer goed kunnen starten op school.

Deze vakantie is wel echt snel omgevlogen! Maar het mooie weer – wat we eigenlijk de hele vakantie hebben gehad – speelt daarin ook zijn rol. Ik wil nog langer van dit weer kunnen genieten! Hopelijk is het van nu af aan weer elk jaar zo’n mooie zomer!

Hebben jullie ook een leuke vakantie gehad?

Liefs,
Natasja

ps. Vandaag om 14.00 uur komt er een filmpje online. Ben je geabonneerd op mijn YouTube kanaal, dan heb je hem misschien al gezien?! Dat is tenslotte het voordeel van een abonnee!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

One Comment

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close