Weekvlog 195

Samen WEEKEND weg?? + Ogen van EIEREN?! + Baby’s EERSTE STAPJES? | VLOG 195

Leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe mama weekvlog. Roy en ik waren 3 jaar een soort van getrouwd en daarom gingen we een weekendje weg naar een hotel en naar Walibi. Ik bakte cakejes met mijn peuter en mensen, dit kind…. Ik lach me suf! Verder had ik opnieuw last van waterlanders want de baby zet zijn eerste stapjes. Stop. De Tijd. Het kind is 8,5 maand! Doe normaal! Ach, ik ben uiteraard wel mega trots. En verder gebeuren er nog vele leuke dingen meer. Veel plezier met kijken!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan had.

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie reacties! Die kun je hieronder of onder de vlog op YouTube plaatsen!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close