Isabelle loopt! | Keeping Up With Natasja #118

Fijne zondag allemaal! Het is een beetje rustig op de blog momenteel. Ik heb genoeg inspiratie, maar kom niet echt tot schrijven. Don’t worry, ik pak het echt wel weer snel op! Vind het veel te leuk! Overigens staat het vloggen momenteel ook wat lager. Ik had voor deze weekvlog maar 5 beelden. Oeps! Maar desalniettemin is het nog steeds een hele leuke vlog. In deze korte vlog zien jullie namelijk dat Isabelle loopt!  Ik kwam die hele dag niet thuis en dus Face-timede ik met Roy. 

Klik hier als je de video niet kunt zien (maar dat wel graag wilt).

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close