balans werk en me-time

De balans tussen werk en me-time

Moe. Dat is hoe ik me momenteel voel. Over 2,5 week begint hier in het zuiden de zomervakantie en dat betekent dat we nu die laatste run aan het maken zijn. Ik merk dat ik te weinig energie heb om naast het werk er nog van alles naast te doen. En dus staat bloggen en het maken van extra video’s even op een laag pitje. Het leven is net een weegschaal: iedere keer moet je opnieuw de balans opmaken. En dat is ook nu het geval. Hoe ik de balans tussen werk en me-time pak, lees je hieronder.

Als dans en dramajuf is het niet heel verwonderlijk dat ik nu bezig ben met de voorstelling van de schoolverlaters. Dat houdt mij behoorlijk bezig, omdat de tijd zo kort is en er genoeg te doen is. Het scheelt natuurlijk dat ik dit mega leuk vind om te doen en mijn energie er dus ook aan kan geven. Ik gun het hen zo dat zij een mooie afsluiting krijgen en daar wil ik veel voor doen.

Daarnaast geef ik ook nog de andere kinderen van de school drama aanbod (dans mag momenteel niet, omdat er nog altijd niet binnen gesport mag worden). Dus een hoop voor te bereiden en te doen. Leuk? Ja, dat zeker. Maar zoals ik al zei kost het veel energie.

Thuis ben ik dan ook heel erg op. De laatste restjes energie geef ik graag aan mijn prachtige kinderen en man. Maar daarna is mijn energie op.

Heel eerlijk vind ik het ook wel even chill, omdat ik nu weer ouderwets veel meer toe kom aan het kijken van series. Daar kwam er de laatste tijd ook niet erg van. Dus dat is dan een geluk bij een ongeluk. Gewoon lekker even niets doen. Net als lezen trouwens. Dat heb ik ook weer wat meer opgepakt. Heerlijk!

Maar ik mis het bloggen wel. Ik hou ervan om zo lekker bezig te zijn met de dingen die ik leuk vind om te doen. Dus natuurlijk baal ik dat bloggen en filmen niet echt wil lukken momenteel. De weekvlogs gaan nog wel onverminderd door, maar ook daarin zie je wel dat ik veel meer vermoeid ben en daardoor minder ondernemend ben. Gelukkig gebeurt er iedere week wel iets waardoor de vlogs zeker het kijken waard zijn.

Voor nu is de weegschaal in balans: ik heb energie voor het werk en ik heb energie voor mijn gezin. Meer past er momenteel niet op en dat is prima. Als ik ook nog energie zou geven aan het bloggen en filmen, zou ik uit balans zijn.

Dus nog 2,5 week. Dan kan ik even bijkomen en pak ik het heel snel weer op. Blijf dus zeker nog even op mij wachten….

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close