Spelen met Odin, carnavaluhh & opruimen | Keeping Up With Natasja #122

Afgelopen week had ik vakantie en was het natuurlijk carnaval hier in het zuiden. Dat hebben we uiteraard goed gevierd met (en zonder) Isabelle. Daarnaast kan Isabelle zo leuk zelf spelen en betrekt ze Odin daar ook bij. De vakantie is een mooie gelegenheid om dingen op te ruimen; niet alleen thuis, maar ook op mijn werk. We hebben ein-de-lijk de box naar zolder gedaan. Dat wilde ik al héél lang, maar Roy vond hem nog wel fijn. En volgens onze light box was het nog kerst, dus ook daar heb ik maar verandering in aangebracht. Veel plezier met deze weekvlog!

Klik hier als je de video niet kunt zien (maar dat wel graag wilt).

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Hoe was jullie week? Hadden jullie ook vakantie en heb je ook nog carnaval gevierd?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close