Isabelle 8 maanden & veel sporten | Keeping Up With Natasja #82

Pak er een kopje koffie of thee bij en eventueel iets lekkers en geniet lekker van deze nieuwe weekvlog. Isabelle werd afgelopen week 8 maanden! Wat vliegt de tijd en wat is ze toch een leuke baby! Dat zie je natuurlijk ook terug in deze vlog. Daarnaast ging ik veel sporten en was ik mijn stem bijna kwijt door de verkoudheid.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Bedankt voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van mijn eerste weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Hoe gaat het met jullie?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close