Mijn gekregen Swarovski Belle en de betekenis hiervan

Op Kerstavond werd ik door Roy verrast met een super gaaf en ontzettend mooi cadeau. Ik kreeg van hem een Swarovski beeldje van Belle uit de Disney klassieker Beauty & the Beast. En niet zonder reden. Achter dit beeldje schuilt namelijk een verhaal. Een verhaal wat dit beeldje zó enorm bijzonder en speciaal maakt voor mij. 

Geboorte Isabelle

Ik kreeg dit cadeau van Roy als kerst- en geboortecadeau voor Isabelle. Hij heeft hier echt over nagedacht. Hij had me van alles kunnen geven. Van een bosje bloemen tot een vakantie, of weet ik veel wat. Maar Roy koos voor dit beeldje van Belle. En wauw! Dat kan ik meer dan alleen maar waarderen. Want het heeft zo’n enorme betekenis. Juist door de geboorte van onze dochter.

Naam Isabelle

Hoewel we Isabelle niet perse vernoemd hebben naar Belle uit Beauty & the beast, was het voor mij wel een doorslag om voor Isabelle te gaan en niet voor onze tweede naam Evi. Ik vond het juist wel mooi om haar ’te vernoemen’ naar een Disney prinses.

Disney en Beauty & the Beast

Ik ben helemaal gek op Disney films en Belle heeft dan ook absoluut een speciaal plekje in mijn hart. Vooral doordat ik afgelopen jaar naar de Nederlandse première mocht van de film Beauty & the Beast met Emma Watson in de hoofdrol. Ik werd uitgenodigd voor mijn blog. Dat vond ik al speciaal, maar wat het nog specialer maakt is dat we op deze dag (21 maart 2017) ook de 12-weken echo hadden en de zwangerschap daarna meteen wereldkundig maakten. Zo is Beauty & the Beast voor altijd verbonden met mijn zwangerschap van Isabelle.

Tranen van geluk

Ik kan alleen maar zeggen dat ik zo veel geluk heb met mijn man. Wie had dit prachtige cadeau anders kunnen bedenken? Toen ik dit op cadeau op Kerstavond uitpakte rolde er tranen van geluk en liefde over mijn wangen. Want zo’n mooi cadeau, vol betekenis, is een van de mooiste dingen die je kunt krijgen.

Geef hieronder een sterretje als jij dit ook een enorm bijzonder cadeau vindt!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

10 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close