Filmpje: Review BB Cream Oriflame

Yoehoeeee!!! EIN-DE-LIJK heeft Oriflame een BB Cream uitgebracht! Werd wel eens tijd…
Voor iedereen die onder een steen leefde in de afgelopen 2 jaar – of voor iedereen die nu (pas) interesse krijgt in beauty – zal ik eerst even vertellen wat BB cream eigenlijk is.

BB cream staat voor Blemish Balm (soms ook Beauty Balm genoemd) en komt oorspronkelijk uit Duitsland waar ze het ontwikkeld hadden voor patiënten die een laseroperatie hadden ondergaan. Zij konden dan deze crème gebruiken om hun huid te herstellen na de behandeling en hij zorgde ervoor dat de roodheid verdween. In Aziatische landen ontstond er echt een hype op dit product nadat de Koreanen dit middel ook hadden ontdekt. Een aantal merken ontwikkelden hun eigen BB Cream voor de particuliere markt en tadaa… Hype was born!

BB Cream kun je zien als een soort foundation, maar dan met meerdere “functies”. Per merk vind je dan ook verschillende werkingen. De meest voorkomende “functies” zijn SPF in het product om je gezicht te beschermen tegen de zon, het hydrateren van de huid en het herstellen er van, oneffenheden camoufleren en er zorgen dat je er stralend uitziet. Je zou de BB Cream dan ook kunnen gebruiken in plaats van dagcrème, foundation en poeder. Snap je nu dat de BB Cream zo’n hype is?

Goed, om een lang verhaal kort te maken gaan we maar over naar mijn filmpje. Have fun watching!


Als het filmpje hier niet werkt, kun je hem hier bekijken!

PS. Vandaag om 14.00 uur verschijnt er een blooperfilmpje van deze opname! Houd de site dus in de gaten!

Wat vind jij van BB Creams? Gebruik jij dit product ook al?

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close