Antwerpen, Britney Spears & alvast eerste verjaardagscadeau voor Isabelle | Keeping Up With Natasja #93

Het is weer zondag! Hopelijk genieten jullie van het fijne weekend? Pak een kopje koffie of thee en geniet weer mee van deze weekvlog. Het was echte en hele toffe week. Zo ging ik met Isabelle, mijn zus en haar dochter naar Monkey Town en waren we heel trots op mijn nichtje. Zijn we uiteraard weer naar de Efteling gegaan, want hé… Waarom ook niet? Ben ik langzaamaan weer begonnen met werken. Gingen we naar Antwerpen én naar de Piece Of Me Tour van Britney Spears. En daarnaast kreeg Isabelle alvast haar cadeau voor haar eerste verjaardag over ruim een maand omdat ze er al aan toe is. Benieuwd? Kijk snel de vlog!

Klik hier als je de vlog niet kunt zien. 

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Heb jij nog vakantie of moet jij weer werken of naar school?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close