draw my life ipad

DRAW MY LIFE op de iPad | Pesten, dood beste vriendin, Indonesië en veel meer

Ik maakte een draw my life op de iPad. Hierin teken ik mijn verhaal. Wie ben ik en wat heb ik meegemaakt. Zo nu en dan met een fotootje erbij. Ik vertel over mijn verleden met verhuizen, pesten, school, vrienden, het ontstaan van mijn liefde voor Indonesië, waar ik Roy van ken, over werk, over bloggen en natuurlijk mijn gezin. Dat en meer in deze video. Hopelijk vinden jullie dat leuk! Doe je een duimpje omhoog voor de support? En abonneren is lief!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal (dat is héél lief!)

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze video vonden en of jullie dingen herkennen?

Volgende week weer een nieuwe video, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close