weekvlog 128

Eindelijk mag ik het delen! | Keeping Up With Natasja #128

Wat een fijn weekje was dit! We startten de weekvlog in de Efteling en het blijft zo leuk om te zien hoe meer Isabelle dingen snapt en ziet. We zagen een eekhoorntje lopen en die kon ik heel goed filmen. We gingen naar de nachtpremière van Avengers: Endgame en ik vertel jullie wat ik ervan vond. Isabelle had de gekke 5 minuten en daardoor lag deze mama helemaal in een scheur. En we gingen op Koningsdag even een bandje kijken.

Klik hier als je de video niet kunt zien (maar dat wel graag wilt).

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Hoe gaat het met jullie? Wat hebben jullie met Koningsdag gedaan?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close