Happy Moments #12

happy-moments

Happy woensdag! Afgelopen week deed mijn site het ein-de-lijk weer na er een ruime week uit gelegen te hebben, kwamen er vluchtelingen op mijn werk en leerde ik een nieuw woord: ‘gepinteresseerd’… Dat en meer in de Happy Moments van deze week. 

  • Joepie! Donderdagavond werkte mijn site weer! Werd ook wel eens tijd… 😉
  • Heel bijzonder om vluchtelingen uit Syrië op bezoek op school te krijgen, die met de jongste kinderen mee gingen spelen, muziekaanbod gaven aan de wat ouderen en aan de aller oudste een presentatie over vluchten.
  • Kinderen die helemaal geïnteresseerd zijn in het verhaal van deze vluchtelingen en diep onder de indruk zijn.
  • Wanneer een paar kinderen geleerd hebben hoe ze in Syrië een respectvolle handdruk geven en dit vervolgens halverwege de dag doen bij de vluchtelingen.
  • Met Roy als een speer door alle afleveringen van Community gaan. We zijn nog niet klaar, maar wat een enorm goede serie! Hij zit enorm goed in elkaar!
  • Tijdens het kijken van Community, zit ik ondertussen op Pinterest wat ideeën op te doen. “Hé, jij kijkt niet meer mee. Je bent gepinteresseerd…” Het woord van 2016.
  • In de badkamer mijn handen staan te wassen met zeep om vervolgens tegen Roy te zeggen dat het hier lekker naar kokos ruikt en te vragen waar dat vandaan komt? Na samen zo’n minuut of 5 rondgekeken en rondgeroken te hebben er achter komen dat het natuurlijk de zeep is waarmee ik mijn handen aan het wassen ben. #dussssss
  • Het filmen van de Boyfriend TAG extreme! Muwahahaha! Helaas zal zijn wraak zoet zijn… 😉
  • Het hebben van een lieve collega die 10 minuten om wil rijden om mij op de vroege ochtend op te halen! (Ik heb weer autopech….)
  • Er achter komen hoeveel een collega en ik gemeen hebben! Zo weird! Maar wel leuk!

Wat was afgelopen week jouw Happy Moment?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close