LUNCH TIP | Croissant met feta, mosterd en pecannoten

Ik ben geen topchef, maar zo nu en dan heb ik een geniaal idee. Of eigenlijk meer een probeersel die dan per ongeluk goed uitpakt. Zo ook deze croissant. Super lekker en mega simpel om te maken! 

WAT HEB JE NODIG?

  • 1 el milde mosterd
  • 3 dunne plakjes fetakaas
  • 3 pecannoten

ZO MAAK JE HET!

Snijdt je croissantje half open. Let wel op dat je dit met een scherp mesje doet, om de kruimels zoveel als mogelijk te voorkomen. Smeer de mosterd op je croissant en leg daarna de 3 dun gesneden plakjes feta er bovenop. Snijdt de pecannoten wat kleiner zodat ze goed verdeeld kunnen worden over de croissant.

Leg de croissant ongeveer 45 seconden in de magnetron en daarna… Smullen maar!

Ik vond het echt zó geslaagd, dat ik er snel nog één maakte. En eigenlijk wilde ik de andere 2 croissantjes ook opeten (Jumbo bedankt voor 4 voor €1!), maar ik vond het wel zo leuk als Roy mijn heerlijke creatie ook zou proeven. En ja, hij vond hem ook héérlijk!

Wat is jouw lunch tip?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

12 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close