borstvoedingsvragen

Borstvoeding: ervaring, kolven op werk, baby doorslapen en meer | Q+A met LACTATIEKUNDIGE

Wil je alles weten over borstvoeding, ervaring horen over kolven op het werk, verhogen van de melkproductie, het doorslapen van de baby, afvallen van de baby maar ook het afvallen van jou als moeder zijnde? Deze vragen (en nog een aantal vragen meer) beantwoord ik samen met lactatiekundige Teddy in deze nieuwe video!

Afgelopen week kwam Teddy naar mij toe om eens mee te kijken met Lucas. Lucas groeide niet goed genoeg en Teddy wilde meekijken hoe we zijn groei kunnen bevorderen. Teddy heeft ook een YouTube-kanaal en daarom besloten we samen om voor haar kanaal én die van mij video’s op te nemen. Voor Teddy filmden we een consult en hoe dat er dan uit ziet en voor mij filmden we de onderstaande video!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan had.

Ik ben erg nieuwsgierig of jullie deze video weer leuk vonden om te zien. Als jullie nog vragen hebben mag je die altijd hieronder bij de reacties achterlaten, als ook op mijn YouTube-kanaal en die van Teddy! Voel je vooral vrij om je vragen te stellen.

Geven of gaven jullie borstvoeding aan jullie kindjes? En waar loop of liep jij tegenaan?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close