Grrr… Een herfstachtige zomer

Ik zit ondertussen al halverwege week 3 van mijn vakantie. En heb ik het gevoel echt vakantie te hebben….? Nee. Nog niet een beetje. Nou ja, het eerste weekend van mijn vakantie wel. Die begon goed. Leuke mensen om me heen en prachtig weer! Maar nu… Nee.

Omdat ik in het onderwijs werk, heb ik 5 weken vakantie. De laatste week is een terugkom week. Normaal zit ik nu op zo’n punt van: Ohhhh, heerlijk relaxt. Maar nee. Ook dat blijft deze vakantie uit. Het is vies weer. Bah!

Hopelijk komt daar nog verbetering in. Dat zou fijn zijn. Want weer aan het werk met nog een bah gevoel is niet fijn. En niet relaxt. En dan moeten we daarna weer een heel schooljaar knallen. Dus relaxt beginnen… Ja dat zou erg fijn zijn!

Tot nu toe heb ik dan ook nog niet zo veel gedaan. We zijn bij de kermis in Uden geweest (het eerste weekend van de vakantie), vele keren bioscoop (what else is new?), zwembadbezoekje met mijn zus en neefje,  met mama naar de sauna (ja, dat was wel relaxt), een gezellig verjaardagsfeestje en een gezellige bouwvakborrel gehad, naar de Efteling met mijn neefje, het huishouden flink op orde gemaakt (yay!) en wat ik het allermeeste gedaan heb: Pretty Little Liars gekeken. En niet zomaar… Ik ben ondertussen op zo’n 1/3 van seizoen 6. Ik begon met PLL zo’n 5 of 6 weken geleden… Uhhh oeps?

Ik duim in ieder geval nog voor mooi weer. Vooral voor komende woensdag. Dan gaan we naar Walibi (zoals elk jaar). En zaterdag volgende week. Want dan gaan we naar de Efteling (zoals zo vaak). Maar het mooiste zou zijn als het de komende weken nog écht zomers weer wordt. Zo eentje als vroeger uit mijn herinneringen. Toen je nog elke dag aan het water kon liggen.

Hoe is jullie vakantie?

Bron afbeelding

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

9 Comments

 • Gerda van Horrik

  11 augustus 2016 at 15:43

  Echt een pokke vakantie. Ik zit al 2 weken met Romy op een luxe vakantiepark met een waterspeelpark met allemaal spectaculaire glijbanen. We vooral binnen gezeten met de kachel aan, waterspeelpark zijn we maar 1x geweest want dat is buiten dus veel te koud en andere kindjes om mee te spelen zijn er ook niet want die zitten ook allemaaal binnen. Grrrrrr. Volgend jaar een eiland met witte stranden en palmbomen !!!

  Beantwoorden
 • Anke

  11 augustus 2016 at 19:37

  Ik geef je groot gelijk. Het lijkt nu eerder herfst dan de zomer! Ik heb trouwens goed nieuws voor je; ze voorspellen voor volgende week erg goed weer! Dat gaat denk ik dus helemaal goed komen woensdag wanneer je naar Walibi gaat. Xx

  Beantwoorden
 • Sahar

  11 augustus 2016 at 20:51

  Oh wat grappig. Ik heb de afgelopen weken heerlijk weer ervaren.. Wel moet ik toegeven dat vandaag echt op een herfstachtige dag leek. Wat heb jij een leuke blog. Ik ga ook in het onderwijs werken :). Het goede nieuws is dat na het weekend heerlijk weer zal worden. Let’s hope en geniet van je vakantie!

  Beantwoorden
 • Eva

  12 augustus 2016 at 11:04

  Awww ja echt zo balen van dit weer. Zeker als je inderdaad maar een paar weken vakantie hebt en ook niet naar het buitenland gaat. Ik zat halverwege juli in Zeeland en dat was volgens mij 1 van de weinige mooie weken. Maar! Het schijnt komende dinsdag en woensdag in ieder geval wel mooi te worden. Dus als het goed is heb je met Walibi geluk 😉

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close