corona virus positiviteit

De dingen die we leren door deze Corona crisis

Het Corona virus zorgt voor een heuse crisis. Maar omdat ik geloof dat er altijd balans is, betekende dat er ook hier iets positiefs tegenover moest staan. En ja hoor. Ik zie verschillende dingen gebeuren die je wellicht als positief kunt bestempelen (al maakt dat de situatie natuurlijk niet minder erg!!). Een beetje positiviteit in deze ‘donkere’ dagen kan geen kwaad toch?

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan had.

Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie zelf en jullie naasten nog gezond? En zien jullie ook wat positiviteit in deze vreemde en ‘donkere’ dagen?

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze video vonden. Komende zondag komt er een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan ook weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlog wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken!

Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie reacties! Die kun je hieronder plaatsen!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close