tag
TAG

TAG ♥ Beauty Blog

tag

Vandaag heb ik voor jullie de ‘beauty blog TAG‘ ingevuld. Ik zag deze TAG op beautystijl.nl en vond hem wel passend bij mij en mijn blog. Want daar gaan de vragen dan ook over! Wil je meer weten van mij of van beautyflamenatasja.nl? Lees dan gauw even verder!

1. Is je haar stijl of gekruld van zichzelf?
Mijn haar is vreemd. Echt. Ik heb veel haar. Echt véél haar. En op bepaalde punten valt hij in een slag. Kom ik uit de douche dan wil mijn haar nog wel even krullen. Maar al snel – net zo als ik het zelf zou krullen met de krultang – zakt het uit. Nee, dan heb ik geen stijl haar jammer genoeg – I wish – maar haar dat raar valt. Grrr…. En laat ik nou net een haargoeroe wezen… Not.

2. Verf je je haar zelf of bij de kapper?
Ja, dat is eigenlijk wel een grappig verhaal. Zo grappig, dat ik daar een maandje – of weet ik veel hoelang – geleden een blogpost over heb kunnen schrijven. Uiteraard wil ik jullie mijn fiasco met haarverven niet onthouden en kun je die hier lezen. Want om het hele verhaal nou nog een keer te typen…

3. Draag je altijd make-up?
Ik draag bijna altijd make-up. Natuurlijk niet als ik in bed lig of douche of ga zwemmen (hoewel daar soms een uitzondering zit!) of… Nee, volgens mij was het dat wel. No more exceptions! Hoe kan het ook anders? Ik bedoel: ik heb een beautyblog… háaallooo…! Volgens mij betekent het dat ik make-uppen juist mega leuk vind. Jep, I do!

Natasja

4. Hoelang ben je bezig met make-up?
Na mate ik ouder word, krijg ik het idee dat ik steeds langer er mee bezig ben. Gek eigenlijk, want je zou toch zeggen dat ik er meer handigheid in krijg. Maar misschien is dat juist ook wel het probleem. Nu ik er handigheid in krijg, heb ik tijd over om nog net dat beetje extra te doen. Dus waar ik eerst alleen een beetje mascara en oogpotlood droeg, werd het verlengd met blush, eyeliner, oogschaduw, wenkbrauw poeder, lipstick, bb cream, cc cream, foundation, concealer en de hele reutemeteut. Op een werkdag ben ik dan ook meestal een minuut of 10 bezig denk ik, maar wanneer ik meer tijd heb dan kan ik makkelijk een uurtje aan het tutten zijn.

5. Wat doe je eerst; je gezicht of je ogen?
Licht er aan of ik überhaupt wel iets op mijn gezicht smeer. Al moet ik zeggen dat dat de laatste paar maanden wel het geval is. Eerst mijn gezicht reinigen, dan contouren en blushen om vervolgens aan de ogen te beginnen. Dat is mijn werkdag ritme in ieder geval.

6. Hoevaak lak je je nagels?
Echt te weinig. Ik heb best een grote stash vind ik zelf, maar de tijd en/of rust om mijn nagels te lakken vind ik niet. Dan heb ik toch andere prioriteiten. Zonde, want ik vind het eigenlijk altijd wel leuk als mijn nagels gelakt zijn. Toch bedenk ik me ook elke keer weer waarom ik het eigenlijk doe. Nagellak is bij mij vaak al dezelfde dag gechipt. Damn…

essie

7. Lak je je teennagels ook in de winter?
Die lak ik amper in de zomer. Laat staan de winter…

8. Wat is je favoriete parfum?
Naomi Campbell is echt mijn favoriete geur allertijden. Dat kon je hier ook al lezen. Daarnaast ruikt ‘Fantasy’ van Britney Spears ook erg goed. Maar de laatste paar weken is mijn favoriet Victoria’s Secret Vanilla Lace. Een heerlijke bodymist voor deze warme zomerdagen.

9. Hoe ben je op de naam van je blog gekomen?
Ook daar heb ik al eens een blogpost over geschreven. Tjongejonge, wat heb ik toch al een rits geschreven. Maar goed. Kort samengevat: toen ik begon was ik adviseuse voor het cosmeticamerk Oriflame. Als adviseuse had je ook een webshop en die had een naam nodig. Omdat ik adviseerde over en spullen verkocht die te maken hadden met beauty was het niet moeilijk dat dit woord in de naam voor kwam. Flame is afgeleid van Oriflame en Natasja omdat er al een site met deze naam bestond, maar dan onder Natasja. Dus vandaar…

IMG_8269

10. Lees je de comments op je artikelen?
Altijd! Dat is namelijk het leukste van bloggen vind ik. Ik blog omdat ik het leuk vind om te bloggen, maar ik vind het nog leuker dat mijn artikelen en video’s gelezen en bekeken worden en dat er mensen zijn die dit ook laten weten. Daarnaast vind ik het heerlijk om mijn lezers te leren kennen en kan ik van hen alleen maar leren als ze feedback geven. Ik sta daar dan ook echt open voor, zolang het wel opbouwende kritiek is. Iets waar ik echt iets mee kan. Ik heb ook wel eens een hele negatieve comments gehad. Erg jammer. Ik laat die wel staan, want het is een mening van iemand en die respecteer ik. Alleen jammer dat er geen opbouwende kritiek bij vermeld wordt. Wel zijn er grenzen en haal ik comments weg die echt respectloos zijn. Gelukkig heb ik dat nog niet mee gemaakt!

Ik vond het erg leuk om deze TAG in te vullen en wil ook een paar mede-collega’s taggen: Saskia, Laura en Melissa, Bethany en Babs. Natuurlijk mogen andere bloggers de TAG ook overnemen. Laat je het mij dan even weten?

Ik zou het leuk vinden als je hieronder antwoord geeft op één (of meer) van de bovenstaande vragen!

liefs

 

11 Comments

Geef een reactie

Close