Wednesday Wisdom #13

Deze keer een Nederlandse quote. Of nou ja, in ieder geval in het Nederlands 😉 Ik kwam deze quote per toeval tegen en hij sprak me meteen aan. Ik vind hem gewoon erg mooi. Ik denk dat hij veel zegt over het leven zelf en hoe jij je levensweg bewandeld. Whoa… diepzinnig of niet? Haha! Ik weet zeker dat je risico’s moet nemen om dingen te bereiken die je wilt bereiken. En op het moment dat je niet voor dat risico gaat, heb je (nog) niet genoeg motivatie. Tuurlijk moet je dingen goed overdenken, maar het leven is ook maar saai als je nooit een risico neemt, toch?

Wat vinden jullie van deze Wednesday Wisdom?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

3 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close