weekvlog 205

SPORTEN met PEUTER + EFTELING en MONDKAPJES | VLOG 205

Het is zondag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe weekvlog! In deze weekvlog krijgt deze mama vlogles van de peuter en kan de baby ineens gamen. Verder doet peuterlief graag mee tijdens het sporten en ga ik nog snel uiteten nu het nog kon. We plannen ook een lekker lui dagje in en we gaan naar de Efteling waar we nu voor het eerst met de mondkapjes op moeten. Hoe dat er aan toe gaat (en nog véél meer uiteraard!) zie je in deze nieuwe mamavlog!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan had.

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie reacties! Die kun je hieronder of onder de vlog op YouTube plaatsen!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close