23 weken zwanger

23 weken zwanger, hartje thuis horen, buitengesloten door Isabelle en veel zwemmen | Vlog #141

Afgelopen week was ik alweer 23 weken zwanger en kwamen we er door een stomme (toch slimme) opmerking achter dat we het hartje van onze baby allang thuis hadden kunnen horen. Isabelle houdt van bellenblazen en doet zelf ook erg haar best om bellen tevoorschijn te toveren. Verder was het afgelopen week héél erg warm, maar dat zullen jullie ongetwijfeld zelf ook gemerkt hebben, haha! We zetten een zwembadje op ter verkoeling en dat was heerlijk! Isabelle wist mij trouwens ook nog buiten te sluiten. Hoe dat in zijn werk ging en hoe we het hebben opgelost heb ik uiteraard helemaal vastgelegd. Verder zijn we ook lekker naar het zwembad gegaan om verkoeling te zoeken en dat was héérlijk en konden we EIN-DE-LIJK beginnen aan deel 3 van La Casa de Papel op Netflix! Dat en meer dus in deze weekvlog!

Wil je deze vlog héél graag zien (wat ik uiteraard maar al te goed begrijp), maar lukt het niet met de bovenstaande video? Klik dan hier!

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

Hoe gaat het met jullie? Hoe hebben jullie deze warme week overleefd?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close