Verkoeling, pokeren & 1 jaar een soort van getrouwd | Keeping Up With Natasja #91

Vorig weekend begon met een heerlijk weekendje weg. Lekker samen een keertje genieten. Daardoor heb ik in Rotterdam weinig gefilmd. Moet ook eens kunnen toch? Verder is Roy fanatiek gaan sporten en probeer ik het ook weer op te pakken. We hebben het pokeren herontdekt. Zoals jullie van de week al konden lezen, waren Roy en ik woensdag één jaar geregistreerd partners en dat hebben we natuurlijk gevierd. Al had het geen hele goede afloop… 

Klik hier als je de vlog niet kunt zien. 

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close