Babyshower, herfstwandeling & huisvrouw struggles | Keeping Up With Natasja #105

Fijne zondag! Het is weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze keer weer wat langer. Ik had deze keer weer wat meer beelden! Ik had een babyshower en die was uiteraard erg gezellig met allerlei gekke spellen. Daarnaast heb ik heel veel beelden van Isabelle. Ze is lekker aan het ontdekken en aan het spelen en je snapt dat deze moeder weg smelt. Ik heb nog een aantal tips voor jullie. We maakten een heerlijke herfstwandeling in het bos, vol mooie kleurtjes. En ik speelde de huisvrouw en deel een stuggle met jullie. Veel kijk plezier!

Klik hier als je de vlog niet kunt zien, maar hem wel wilt zien ?

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Hoe was jullie week?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close