Zo TROTS op Lucas? + vergeten te KOLVEN?!? + Dit is ook ASOCIAAL!? | VLOG 197

Wat een leuke weekvlog is het weer geworden (al zeg ik het zelf 😉 ). Hoe dan ook: in deze vlog gebeurd er iets enorm liefs! Echt: smelt momentje! Verder maakt Lucas mij opnieuw helemaal trots. We bezoeken Dierenrijk. Daarnaast ga ik ver fietsen (en ik fiets nooooit) en sluiten we mijn vakantie af met een avondje in de – hoe kan het ook anders – Efteling. Ik ben weer aan het werk en dat is echt weer even wennen… En deze weekvlog sluit in de bioscoop waar iets heel asociaal gebeurd. Dat en meer! Have fun guys!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan had.

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie reacties! Die kun je hieronder of onder de vlog op YouTube plaatsen!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close