MOTD ♥ Glamour look

Ik kan me nog elke dag verbazen over wat make-up kan doen. Zó bijzonder vind ik het. Vandaag laat ik jullie mijn glamour look zien. Ik maakte hem voor mijn opleiding visagie en heb hem de rest van de dag gedragen. Vandaar dat het een MOTD (make-up of the day) is.

L I G H T    G L A M O U R    E Y E S


De ogen wilde ik wel laten opvallen maar niet laten knallen omdat ik het accent van deze glamour look op de lippen wilde leggen. Daarom koos ik voor glanzende oogschaduw, een subtiele wing en natural nepwimpers.
Ik gebruikte een beige kleur als basis op mijn gehele ooglid. Daarna bracht ik een koper kleurige cream eyeshadow aan op het bewegend ooglid. In mijn arcadeboog vervaagde ik een matte bruin/taupe kleur. Voor een extra accent bracht ik in het midden van het bewegend ooglid nog een glinsterende gouden kleur aan.
Ik omlijnde mijn bovenste wimperrand met een eyeliner. Onder mijn oog bracht ik de gouden oogschaduw kleur aan en een zilveren oogpotlood.
Daarna bracht ik naturelle nepwimpers aan en een twee laagjes mascara.

 • Eyebrow kit – Oriflame
 • Eyebrow gel – HEMA
 • Colour Impact Cream Eyeshadow – Oriflame The One – Beige Pearl
 • Velvet Blaze Cream Eyeshadow – Oriflame – Sand Shimmer
 • Undress Me Too Eyeshadow Palette – MUA
 • Fairy City Lights oogpotlood – Oriflame – Silver Glitz
 • Natural Lashes – HEMA
 • Lash Panorma Mascara – Giordani Gold Oriflame

G L A M O U R    L I P S

Ik leg altijd het accent op mijn ogen. Voor de verandering leek het me daarom leuk om het accent op de lippen te leggen, door gebruik te maken van veel glans en glinsters. Ik omlijnde mijn lippen met een roze kleur lippotlood en kleurde ze in met een felle roze. Daaroverheen ging een lipgloss met veel glans en glinsters.

 • Wonder Colour Lip Liner – Oriflame – Vibrant Pink
 • Colour Drop Lipstick – Oriflame – Drop of Fuchsia
 • Power Shine Lipgloss – Oriflame – Soft Coral

E G A L E    H U I D

Altijd leuk om en voor en na foto te zien. Wat een verschil hè?!
Voor het gezicht gebruikte ik een aantal producten: concealer, foundation, bronzer, blush en highlighter.

 • Natural Finish Cream Concealer – Shiseido – 1 Light Clear
 • Everlastig Foundation – Oriflame – Porcelain
 • Bronzing Pearls – Giordani Gold Oriflame – Natural Bronze
 • Blush – Oriflame – Classic Rose
 • Opulent Night Pearls – Giordani Gold Oriflame

Ik merkte net zelf op dat ik best veel producten van Oriflame gebruikt heb, haha! Ik ben gewoon door mijn stash gaan rommelen en heb er de kleuren uitgehaald die ik wilde gebruiken zonder te kijken naar het merk. Maar het valt wel op. Ach, een beetje reclame door een ex-adviseuse van Oriflame is natuurlijk niet zo erg.

Ik hoop dat jullie deze look mooi vinden en dat ik jullie misschien heb weten te inspireren.

Wat voor soort look is jouw favoriet?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

11 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close