KLETSEN | Druk, vakantie en #fitgirl

Hoi allemaal! Het is weer even geleden dat jullie van mij gehoord hebben. De afgelopen weken waren erg druk! Tijd dus om even met jullie te kletsen.

De afgelopen twee weken werkte ik toe naar het einde van het schooljaar. Dat is – samen met de december periode – de drukste periode in een schooljaar van een juf. In deze laatste twee weken moest ik zorgen voor het eindstuk van de schoolverlaters (wij doen geen musical, maar meer een presentatie van de talenten van deze kinderen). Natuurlijk waren we daar al langer mee bezig, maar die laatste twee weken zijn voor de puntjes op de i. Daarnaast moet alles af zijn wat nog binnen dat schooljaar hoort, zoals rapportages e.d..

Naast de drukte op mijn werk, was ik in de een na laatste schoolweek ook nog eens jarig. Voorbereidingen voor het feestje waren volop bezig, zoals boodschappen en een opgeruimd huis en nette tuin (dag onkruid!). Daarnaast gingen we op de dag zelf sushi eten en de dag na mijn verjaardag was mijn moeder jarig.

Door alle drukte en het feestgedruis, wilden de afgelopen twee weken ook niet lukken met mijn weg naar mijn Killerbody. Vandaar dat er vorige week geen nieuwe update was en dat zal deze week ook zo zijn. Maandag ga ik weer volop aan de slag. Nu heb ik vakantie en kan ik het relaxte leven, inclusief sporten, weer oppakken. Ik kijk er al naar uit!

Gisteren heb ik samen met mijn collega’s op het terras de vakantie ingeluid om vervolgens door te rijden naar Nijmegen. Op deze laatste dag van de Zomerfeesten moest Roy optreden met de band waar hij in speelt: De Heeren Van. En wat een feestje was dat weer! Daarna zijn we nog met zijn allen Nijmegen ingegaan om lekker te feesten. Een goed begin van de vakantie!

Ondanks dat het vakantie is, ga ik niet elke dag bloggen. Maar ach, wie weet gebeurt het dadelijk stiekem toch wel. Hahaha! Met mij weet je maar nooit!

Hoe gaat het met jullie?

Bron header

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close