Op weg naar mijn killerbody #3

Hoi jij! Wat leuk dat je weer nieuwsgierig bent in mijn weg naar mijn killerbody! Week 3 zit er op en dus is het tijd om met jullie weer van alles te delen. Van mijn huidige gewicht en maten als ook de struggles.

F O O D || Stir-fry vegetables with turkey breast ? So delicious! #mkbm #mykillerbodymotivation #mykillerbody #killerbody #anotherchapter #weightloss #losingweight #fitchick #fitdutchie #fitgirl #health #healthy #gezond #food #foodie #foodlover #foodstagram #fitspiration #inspiration #motivation #inspiratie #motivatie #afslanken

Een foto die is geplaatst door Another Chapter | Natasja (@anotherchapternl) op

WEEK 3

Zaterdagavond hadden we een feestje. Ik heb keurig alleen water gedronken. Helaas – maar wel lekker! – gegeten van de chips en nootjes die op tafel stonden. Niet gulzig, zoals ik dat misschien eerder gedaan zou hebben. Dus dat is absoluut een vooruitgang.

De doordeweekse dagen zijn erg goed gegaan qua eten. Helaas maar één keer gesport. Dat was dinsdag. Eigenlijk wilde ik maandag gaan, maar toen was ik zó moe toen ik thuis kwam van het werk. Dinsdag ook niet echt zin, maar toch gegaan. Toen had ik bedacht om op donderdag te gaan, maar die heb ik geskipt met de intentie om op vrijdag wel te sporten. Ik zou eigenlijk met collega’s gaan rennen. De meesten gingen deze keer niet en ik en mijn collega (die wel mee zou rennen) waren nog zo druk bezig dat we er eigenlijk geen tijd meer voor hadden. Thuis heb ik daarna ook nog het grote deel van de avond gewerkt. Op zaterdag had ik al andere plannen i.v.m. mijn verjaardagsfeest komende vrijdag. En zodoende dus ook niet meer gesport. Maar goed. Desondanks gelden de resultaten. Ohja, zaterdag ook nog een halve bus Pringles gegeten. Ik had echt even behoefte aan chips. So be it

DE CIJFERS

P R O G R E S S || This week I lost less kilo’s then the 2 weeks before this one. Though I’m really glad with the results of my measuring! I know you’re not suppose to measure the belly, but thats the thing I want to get rid of. ?? #progress #mkbm #mykillerbodymotivation #mykillerbody #killerbody #resultaat #3weeks #21days #fitdutchie #fitdutch #fitgirl #fit #voortgang #measure #dutchgirl #dutchfit #dutchfitgirl #kilo #weight #losingweight #gewicht #afvallen #afslanken #zomer #summer @mykillerbodymotivation @killerbodydieet

Een foto die is geplaatst door Another Chapter | Natasja (@anotherchapternl) op

Gewicht:
19 juni: 72,0 kg
25 juni: 70,2 kg
2 juli: 69,5 kg
9 juli: 68,9

Taille:
19 juni: 86 cm
25 juni: 84 cm
2 juli: 81,5 cm
9 juli: 80 cm

Heup:
19 juni: 103,5 cm
25 juni: 103 cm
2 juli: 101,5 cm
9 juli: 101 cm

Bovenarm:
19 juni: 30,5 cm (beide armen waren hetzelfde)
25 juni: 30,0 cm (beide armen waren hetzelfde)
2 juli: 30,0 cm (beide armen waren hetzelfde)
9 juli: 29 cm (beide armen waren hetzelfde)

Bovenbeen:
19 juni: 60,5 cm (beide benen waren hetzelfde)
25 juni: 60,0 cm (beide benen waren hetzelfde)
2 juli: 60,0 cm (beide benen waren hetzelfde)
9 juli: 59,5 cm (rechter arm) – 60 cm (linker arm)

F O O D || Delicious yoghurt at @yoghurtbarn ? #yoghurtbarn #health #healthy #mkbm #mykillerbodymotivation #mykillerbody #killerbody #yoghurt #goji #kiwi #strawberries #pecan

Een foto die is geplaatst door Another Chapter | Natasja (@anotherchapternl) op

Zijn jullie al summerproof, of doen jullie daar niet aan?

Bron header

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

9 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close