13 weken zwanger, last van hormonen, nog nooit Tony Chocolonely op & opruimen | Keeping Up With Natasja #131

Weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Ik krijg voor Baby #2 zijn of haar eerste erfstuk van mijn moeder. Verder werk ik me drie slagen in de rondte voor mijn werk als juf en dat eist een beetje zijn tol. Het is mijn tweede Moederdag en die verloopt héél anders dan ik van te voren kon denken. In mijn zwangerschap ben ik ineens gek op chocola (terwijl ik dat normaal niet zo lekker vind) en proef ik voor het eerst Tony Chocolonely. Ik ben in een opruimmodus en heb een ideale tip voor jullie! Uiteraard keek ik het songfestival en stond ik zowat op de bank te springen na het optreden van Duncan! En toen zat de week er eigenlijk al weer op! Veel plezier met kijken!

Klik hier als je de video zo niet kunt zien, maar dit wel heel graag wilt.

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close