expeditie robinson 2019 aflevering 10
TV

Expeditie Robinson 2019 | Recap #10

Wat een bondjes jongens, wat een bondjes… Er wordt een nieuwe Mariana gedaan, maar deze persoon is wel echt in het andere bondje. Een duel die niet loopt zoals gepland en weer een evil proef! Het was weer genieten. Hieronder de recap met mijn gedachtes tijdens het kijken van aflevering 10!

Lees ook: Expeditie Robinson 2019 | Recap #9

 • Als je jezelf zó relaxt voelt op finalisteneiland, dat je bamboe gebruikt als tandenstoker terwijl je ligt in een hangmat onder een fijn afdakje.
 • Poeh, een aflevering vol met bondjes… We horen ineens van iedereen met wie ze een bondje hebben. Welke bondjes zullen stand houden? En die dubbelrol van Shary-An… We weten nog hoe de dubbelrol van Mariana afliep… Aan de andere kant zit de Wicked Witch er nog steeds in…
 • Oh heerlijk hoe blij ze op het basiskamp zijn met hun hutje! Waar je al niet vrolijk van kunt worden als je weinig hebt!
 • Immuniteitsproef tijd! Ze moeten een hindernisparcours lopen. Na de eerste ronde valt er één expeditielid af, vervolgens twee expeditieleden tot er drie overblijven voor de finale. Iedere ronde krijgen ze extra gewicht om hun hals. Als je er uit ligt, geef je jouw extra gewicht aan degene wie je géén immuniteit gunt…. Oooeeeeee….  Dark. De producers weten het wel vuil te maken deze expeditie hoor!
 • Mariana ligt als eerste uit het spel en geeft haar extra gewicht aan Thomas. Vervolgens liggen Fien en Yvette eruit. Fien geeft haar gewichten aan Thomas en Yvette aan Eva omdat ze het zielig vindt als Thomas nog meer krijgt. In de derde ronde liggen Thomas en Eva er uit. Zij zijn degene met de meeste gewichten. Thomas geeft al zijn zakken aan Akwasi en Eva ook. Oei, zuur!
 • De finaleronde gaat tussen Shary-An, Akwasi en Eva. Shary-An geeft zichzelf continue een peptalk. Akwasi geeft op, want door al het extra gewicht heeft hij geen kracht meer. Shary-An wint immuniteit! #girlpower
 • Oooh… Hoe lief zijn Akwasi’s woorden! Hij ziet haar glimlach en dat maakt hem blij voor Shary-An! #zoschattig
 • Shary-An krijgt een brief mee en daarin staat dat zij een duel moet doen op finalisteneiland. Ze mag ook nog iemand meenemen. Ze neemt Akwasi mee. Die is helemaal verbaasd.
 • Thomas kan zeggen dat hij met 5 vrouwen op een onbewoond eiland zat. #stoerejongenspraat #ookalkwamEvadaarmeehaha
 • OMG! Die Shary-An…! Hugo neemt haar woord als zoete broodjes over de toonbank (zo zeg je dat toch?!) en zij gaat echt voor het bondje met Fien, Akwasi en Yvette! Ik ben benieuwd hoe dat uitpakt! Oe… Als Hugo deze beelden terugziet…. Hopelijk heeft hij zichzelf gefilmd tijdens het kijken van deze aflevering! #wilikzien!
 • Akwasi en Shary-An hebben het over het duel. Ze vinden het slim als Shary-An niet wint, want anders is Fien hoogstwaarschijnlijk de sjaak. Dat is ook een keuze die je moet maken…
 • Dueltijd! Shary-An gaat tegen Tim. Ze moeten op hun tenen staan met een vaas op hun hoofd die geklemd wordt door het hout. Wie dit het langste volhoudt wint. Shary-An doet haar best, maar heeft nog steeds wel voor ogen om te verliezen. Ze wil alleen wel laten zien dat ze ook sterk is. Maar dan verliest Tim evenwicht en wint ze het duel. Oeps, dat was niet de bedoeling… Bye bye Fien?
 • De stemming op de eilandraad: Thomas, Fien, Thomas, Fien, Thomas, Fien, Thomas, Fien, Thomas, Fien, Thomas, Fien, Thomas.

Afvaller: Thomas

Wat vinden jullie van het spel van Shary-An? En terecht dat Thomas naar huis gestuurd is of hadden jullie liever Fien zien vertrekken?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close