Een gelukkig 2020 + mijn doelen voor dit jaar

Even geen grote blogpost, maar ik wil jullie gewoon allemaal een heel fijn nieuw jaar wensen. Dat 2020 een jaar mag worden, waarin dromen verwezenlijkt worden, waarin je veel geluk mag kennen, veel liefde geeft en krijgt en natuurlijk dat jij de beste versie van jezelf bent komend jaar. Hieronder heb ik nog – voor degene die dat interessant vinden – beschreven welke doelen ik heb in 2020.

Allereerst hoop ik ook dat er dromen verwezenlijkt gaan worden, dat ik veel geluk mag kennen, veel liefde kan geven en mag krijgen en dat ik de beste versie van mezelf mag zijn komend jaar. De beste versie van mezelf begint met het weer op de rit krijgen van mijn eigen gezondheid en fitheid. Ik start morgen met het nieuwe programma van Newborn Fit Mama, waarin ik hoop de fitheid van voor mijn bevalling (het liefst zelfs nog van die van voor Isabelle) terug te krijgen en weer op een fijn gewicht te komen waarbij ik mijzelf fijn voel. Dat gewicht is wel minder belangrijk dan hoe ik eruit zou willen zien. Dus in dat geval is mijn grootste doel om weer een heel stuk slanker te worden. Zo slank als ik was toen ik 16 was hoeft dan niet per se (zou wel leuk zijn, haha, maar dat is denk ik momenteel niet héél realistisch), maar ik zou het fijn vinden als ik mijn kleding pas van voor de zwangerschappen.

Verder wil ik mezelf ontwikkelen in het moederschap. Het leven met twee kinderen op de rit gaan krijgen en natuurlijk ook de balans daarin vinden. Zeker wanneer ik na de carnavalsvakantie weer begin met mijn werk als dans- en dramajuf. Niet alleen wil ik hierbij de focus hebben op mijn twee kinderen, maar zeker ook op manlief. Dat we net als voor Lucas nog steeds geregeld met zijn tweeën dingen gaan doen, om van elkaar te blijven leren en samen te ontspannen. Zo zijn wij een leuker koppel en zijn we ook leuker voor de kinderen.

Ook wil ik extra focus hebben voor mijn online leven. Ik wil groeien als online creator op zowel mijn blog, youtube-kanaal als ook sociale media. Ik wil vooral kijken hoe ik kan groeien, zonder mijzelf te verliezen en het leuk te blijven vinden.

Verder weet ik natuurlijk niet wat 2020 mij gaat brengen. Maar met een paar doelen en wensen heb je zelf al een deel in de hand.

Welke doelen en wensen heb jij komend jaar?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close