De eerste haartransformatie van een beroemdheid in 2015

caradelevingne

Beroemdheden lopen altijd als eerste met de nieuwste trends. Wij – gewone stervelingen – volgen vanzelf. De eerste haartransformatie van een beroemdheid in 2015 is van Cara Delevingne. Misschien wel de laatste van wie ik ‘The Undercut’ verwacht had. Jammer van haar mooie, lange lokken wat mij betreft.

Tja, vermoedelijk gaat dit nog het ‘it’ kapsel van 2015 worden en wat ik er van vind…. Nee, niet mijn ding. Maar dat was ‘The Sidecut’ ook niet en toch heb ik in 2014 heel veel meiden hier mee zien lopen.
Ik ben benieuwd of dit dé trend van 2015 gaat worden…

Yay of Nay?

liefs

Voor meer tips, tricks, inspiratie en nieuwtjes kun je me volgen via verschillende social media kanalen:

facebooktwitterinstagrampinterestyoutube
Follow on Bloglovin

12 Comments

Geef een reactie

Close