Speeltuin, in een RTL nieuws artikel & Efteling | Keeping Up With Natasja #84

Afgelopen week was weer erg fun! We gingen naar de Dungense braderie, naar een speeltuin, langs opa en Isabelle keek haar allereerste Disney film. Daarnaast versliep ik me en werd ik ook nog eens voor één dag ziek. We gingen naar de Efteling en ik ging sushi eten! Nomnomnom! Dat is zeker de moeite waard om even met een kopje koffie of thee en een koekje (iets anders mag natuurlijk ook!) te bekijken.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Bedankt voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close