Isabelle 1 jaar! | Keeping Up With Natasja #99

Afgelopen week was heel bijzonder. Isabelle werd 1 jaar! Het deed me meer dan ik van te voren kon bedenken. Ze trakteerde op het Kinderdagverblijf en als gezin vierden we haar verjaardag (voor familie is een andere dag en zie je in de vlog van volgende week). Daarnaast kregen we onverwachts heel leuk nieuws. Ik was er even een beetje door van de wap, maar ik vertel je er alles over. Nog even spannend en afwachten dus!

Klik hier als je de vlog niet kunt zien.

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Hoe was jullie week?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close