3 minute make up challenge

Om een lach op jullie gezicht te toveren heb ik meegedaan aan de YouTube challenge: 3 minute make-up challenge. In dit filmpje laat ik zien hoe ik mijzelf in 3 minuten probeer op te maken met gezichts-, oog-, wenkbrauw- en lipmake-up. En ik heb ondervonden dat 3 minuten super kort is!

De producten die ik heb gebruikt:
– Giordani Gold Adaptive Foundation – Light Ivory
– Giordani Gold Adaptive Luminous Concealer
– Difuse Powder Eyeliner – Grey
– Giordani Gold Baked Eyeshadow
– Volume Build Mascara
– Oriflame Beauty Eyebrow Pencil – Brown
– Oriflame Beauty Blush – Classic Rose
– Giordani Gold Lipstick – Mauve Quartz
Na het opnemen van het filmpje en het noteren van de producten kwam ik erachter dat ik stomtoevallig alleen heb gewerkt met Oriflame producten. Dit was niet zo gepland, maar vind ik wel hele fijne producten om mee te werken.

Hoe vinden jullie dat ik het heb gedaan? En wat is de volgende challenge die ik kan doen?

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

5 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close