vlog 225

STRUGGLES met de PABO? + eindelijk een STAGEPLEK! + MOEDERMELKSIERAAD | VLOG 225

Leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe vlog. In deze vlog zie je de heerlijkste American Pancakes, probeer ik met de Gellac een nailart uit en durf ik jullie iets eigenlijk niet te laten zien (maar jullie kennen me, dus doe ik het toch). Ik was deze week ook heel kwaad op de pabo. Daarnaast zat er wel een beetje vooruitgang in over stage (en aan het einde van de week zelfs goed nieuws hierover!). Ik vertel over hoe het mij bevalt om na jaren weer 4 dagen te werken. Verder raak ik blijkbaar vergeetachtig door tante Crona en komt mijn moedermelksieraad binnen! Dat en meer in deze nieuwe weekvlog! Vergeet je niet een duimpje omhoog te doen en te abonneren?

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal (dat is héél lief!) Je kunt ook op mijn “hoofd” links boven in de hoek op de thumbnail drukken om je meteen te abonneren!

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close