Review ♥ Sleek blushes

Als ik iets mooi vind aan gezichtsmake-up, dan zijn het wel blushes. Een kleurtje op je wangen en je lijkt al meteen een stuk gezonder. Bij The Make-Up Spot kocht ik twee blushes van het merk Sleek: Life’s a Peach (een oranje-achtige tint) en Rose Gold (een roze tint met gouden gloed). Life’s a Peach kocht ik omdat ik deze als toekomstig visagist nog miste in mijn stash en Rose Gold omdat dit een veelbesproken en fantastische blush zou moeten zijn. Ik ben benieuwd naar deze twee Sleek Blushes.

E E R S T E    I N D R U K

De blushes zitten in een zwart doosje met daarop de merknaam en dat het een blush is. Op de achterkant (heb ik niet op foto) kun je lezen welke kleur er in het doosje zit. Hoewel het best chique oogt, vind ik het fijn om meteen te weten welke kleur ik in mijn handen heb en dat is dus niet het geval bij deze blushes van Sleek.

En dit zijn ze dan. Ik heb de kleuren zo goed mogelijk vast proberen te leggen op camera en ik vind het zelf aardig gelukt. Natuurlijk kan het zijn dat de afbeeldingen iets of wat afwijken. Links is de oranje-tint Life’s a Peach en rechts is Rose Gold. Ik werd vooral van Rose Gold enthousiast toen ik het doosje openmaakte. Hij zag er prachtig uit met zijn gouden gloed. Life’s a Peach oogt daarentegen wat simpel, maar dat kan ook komen door zijn matte finish.

L I F E ‘ S    A    P E A C H

Zoals ik in de begintekst al aangaf, was ik op zoek naar een oranje/perzik-achtige kleur. Een kleur die niet snel te vinden is in de winkels kwam ik achter. Of ik heb niet goed gezocht, dat kan uiteraard ook. Anyways, het was wel de juiste tint die ik zocht voor mijn opleiding visagie.

Deze kleur heeft een matte finish en dat vind ik zelf altijd net een tikkeltje natuurlijker ogen dan een blush met een glanzende of glinsterende finish. Zeker bij een kleur als oranje is het van belang een natuurlijke finish te krijgen op het gezicht.

Ergens vreesde ik deze kleur. Ik had er nog nooit mee gewerkt en was dan ook erg nieuwsgierig naar het effect. Ik hoopte dat het geen clownesk effect zou opleveren.

Op de foto zie je trouwens dat de blush beschadigd is. Dit was mijn eigen schuld omdat ik het doosje niet open kreeg. Door de kracht die ik erachter zette, schoot mijn vinger uit toen het doosje uiteindelijk openschoot. Later heb ik de subtiele manier gevonden om deze blush open te maken.

R O S E    G O L D

En dan deze veelbesproken kleur. Hij ziet er prachtig uit. Een roze tint met gouden glinsters. Het is werkelijk waar een genot om naar deze blush te krijgen. Zó mooi is hij.

Jammer genoeg lukte het me niet goed om die gouden gloed duidelijk op de foto’s te krijgen, maar ik hoop dat je dit echt van mij wilt aannemen.

S W A T C H E S

Swatch tijd! Altijd mijn favoriete moment wanneer ik een review schrijf. Hét moment dat ik ga kijken naar de pigmentatie, fall-out, zachtheid etc. Links zijn de blushes op mijn vingers, midden op mijn hand zonder flits en op de rechtse foto zie je de blushes op mijn hand met flits.

Zoals je kunt zien is de pigmentatie prima. Dit betekent wel dat – om een clownesk effect te voorkomen – je beter een blush kwast kunt gebruiken waarbij de haartjes iets verder uit elkaar staan. Hoe dichter de haren op elkaar, hoe meer kleur een kwast afgeeft.

Bij het aanbrengen van de blushes op mijn wangen – hier ben ik vergeten om een foto van te maken, stomme ik! – zijn beide blushes prachtig.

Life’s a Peach staat véél beter dan gedacht. Wat is dit een mooie kleur voor mijn huid! Ik had nooit gedacht dat een oranje tint zo mooi kon zijn. Maar wat geeft deze kleur een mooi natuurlijk effect! Hoewel ik voorheen altijd roze blushes droeg, is deze oranje-tint mijn nieuwe dagelijkse blusher geworden.

Rose Gold is ook prachtig op de wangen. Mijn wangen stralen door de gouden gloed en I Love It! Een highlighter aanbrengen is met deze blush eigenlijk overbodig en laat van zichzelf mijn wangen stralen. Het is een prachtige kleur die de meeste huidjes op de juiste manier kan benadrukken.

S L E E K    B L U S H E S    ♥     € 5 , 4 5

Ik kocht deze twee blushes dus bij The Make-Up Spot voor €5,54 per stuk. Dit vind ik zelf een hele schappelijke prijs voor mooie en goed gepigmenteerde blushers.
Er valt goed mee te werken en ze ogen chique. Het spiegeltje aan de binnenkant maakt het extra makkelijk om de blush mee te nemen naar waar je dan ook naar toe gaat. Huppakee in je tas ermee!

Heb jij al eens Sleek blushes geprobeerd?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

5 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close