Vlog 12 juni 2014 ♥ Lieve Odin & dag lelijke tand

Doordat afgelopen vrijdag mijn computer ineens crashte, kon ik mijn vlog niet editen. En dus ook geen ander filmpje maken en op zaterdag online zetten. Zodoende schreef ik maar een artikel over donderdag 12 juni en zette deze online. Happy was ik er niet mee, want ik had ein-de-lijk een keer écht gevlogt. Maar goed, ik wist ook niet hoe lang het ging duren voordat mijn computer het weer zou doen. Gelukkig heb ik een lieve papa en lieve vriend en werd mijn computer zondag weer gemaakt.

En dat betekent dat ik vandaag gewoon een filmpje voor jullie heb, zoals ik elke woensdag voortaan heb.
De dag dat mijn lelijke tand er eindelijk uit werd gehaald, de dag dat ik raar begon te praten en de dag dat ik Odin eens goed op video zette.

Bekijk hier mijn vlog:

Klik hier om het filmpje op YouTube te kijken.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube-kanaal.

Wat vinden jullie van mijn eerste échte vlog?

liefsnatasjaklein

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close