Surprise, Sinterklaas & kerstversieringen | Keeping Up With Natasja #109

Van het ene feest in het andere feest. In deze weekvlog kun je beide decemberfeesten zien. Zo maak ik een surprise voor een kind op mijn werk en neem ik jullie mee naar het Sinterklaasfeest bij mijn ouders. Daarnaast heb ik zo’n gaaf cadeau gehad waardoor ik gewoon een hele levenslijn kan bekijken! We maken het huis Kerst-klaar met als kers op de taart – of moet ik zeggen ‘piek op de boom’, haha! – Isabelle die met haar papa voor het tweede jaar op rij de piek op de boom mag zetten.

Voor degene die zich afvragen hoe het komt dat we bij mijn ouders wel Sinterklaas vieren terwijl ik eerder schreef over onze keuze om Sinterklaas niet te vieren: Roy en ik hebben besloten dat wij het als gezin niet traditioneel vieren, zoals je in het artikel kunt lezen. Dat betekent echter niet dat we niet meespelen met anderen. Isabelle laten we alleen niet geloven, maar als zij later als ze wat ouder is bijvoorbeeld wel de schoen wil zetten, mag ze dat gewoon doen etc. 

Klik hier als je de video niet kunt zien (maar dat wel graag wilt).

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Hoe was jullie Sinterklaas? En hebben jullie de kerstboom al staan?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close