Symphony31- DJ Meets Orchestra (+ win tickets!)

symphony31

Zaterdag 2 april is het Ahoy in Rotterdam the place to be. Tenminste, als je van muziek houdt. Ikzelf heb een enorme brede smaak. Zo kan ik genieten van hiphop, pop, rock, r&b, rap, trance, dance, hardcore en zelfs klassiek. Muziek is er sowieso al met de paplepel ingegoten, want een hoop familieleden – inclusief mijn vader – maakten muziek. En nog steeds trouwens. Niet heel gek dat ik uiteindelijk ook al weer bijna 9 jaar samen ben met een muzikant in hart en nieren. Maar ik dwaal af. Ik had het over 2 april en over Ahoy. Wat is daar te doen dan? Oh, en lees vooral alles, want ik ga ook nog eens tickets weggeven! 

symphony31-32creditsvincentriemersma

Op zaterdag 2 april vindt voor de tweede keer het Symphony31 concert plaats. Een concert dat dance combineert met een symfonisch orkest. Bekende nummers zijn opnieuw gearrangeerd door DJ Ronald Molendijk in samenwerking met meesterdirigent Maurice Luttikhuis. Een concert met een DJ, een compleet orkest én diverse (inter)nationale artiesten!

LINE-UP

symphony31 collage line-up

 • Ronald Molendijk
 • Joss Stone
 • VanVelzen
 • Jocelyn Brown
 • Maurice Luttikhuis
 • Leendert Haaksma
 • Caroline Dest
 • Niels Geusebroek
 • E-Life
 • Esmee Denters
 • O’G3NE
 • Charly Luske

SHOW INFORMATIE

symphony31-39creditsvincentriemersma

Datum: zaterdag 2 april 2016
Tijd: 21:00 uur – 00:00 uur
Tickets: v.a. €57,50 –  verkrijgbaar via de website van Symphony31 www.symphony31.com/tickets
Locatie: Ahoy Rotterdam, Ahoy-weg 10, 3084 BA Rotterdam
Website: www.symphony31.com
Facebook: www.facebook.com/symphony31com
Twitter: @Symphony_31

WIN 2X2 TICKETS

symphony31-44creditsvincentriemersma

Wil jij super graag bij dit gave concert zijn? Dat zou zomaar kunnen! Ik mag 2×2 tickets weggeven onder mijn lieve lezers. Daar moet je het volgende voor doen:

Laat mij hieronder bij de comments weten wat muziek met jou doet. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan je favoriete artiest of nummer of misschien heb je wel een heel andere soort band met muziek.

Om extra kans te maken mag je:
– deFacebook pagina van Another chapter liken ( + 1 entry)
– dit bericht liken op de Facebook pagina  ( + 1 entry)
– Another Chapter volgen op Bloglovin’ (+ 1 entry)
– dit bericht een hartje geven op Bloglovin'( + 1 entry)
– Another Chapter volgen op Twitter ( + 1 entry)
– dit bericht een hartje geven op Twitter ( + 1 entry)
– Another Chapter volgen op Instagram ( + 1 entry)
– Abonneren op het YouTube kanaal van Another chapter ( + 1 entry)

De winactie loopt t/m 25 maart 2016. De winnaar wordt via e-mail bekend gemaakt, dus zorg voor een geldig e-mail adres!

Iedereen die mee doet: heel veel succes!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

11 Comments

 • Robin

  12 maart 2016 at 07:28

  Wat gaaf Natasja! Ik hou heel erg van muziek! Ik start altijd mijn dag ermee. Kisten het af op mijn gevoel. Ben ik rusti dan relaxte muziek en ben ik vrolijk dan kies ik voor top 40 meezingers.

  Beantwoorden
 • Renske

  12 maart 2016 at 14:15

  Wauw, wat een fantastische winactie! Ik kende het bestaan van DJ meets Orchestra helemaal niet, maar het lijkt me ongelofelijk mooi. Wat muziek met mij doet? Eerlijk gezegd kan ik mij geen leven zonder muziek voorstellen. Zelf speel ik geen muziek instrument, laat staan dat ik kan zingen (“Doe maar niet”, zegt vriendlief dan :’)), maar ik vind muziek echt prachtig. Het kan mij vrolijk maken, oppeppen en tegelijkertijd ontroeren. Ik heb geen favoriete artiest of band, aangezien ik allerlei soorten muziek kan waarderen. Wel hoop ik ooit naar een concert van Ludovico Einaudi te kunnen, maar ook een concert van Armin van Buren lijkt me tof! Kortom, er is geen pijl op te trekken bij mij, haha. Ik kwam er trouwens achter dat ik jou op Instagram, YouTube en Facebook nog helemaal niet volgde. Dat heb ik snel gedaan, net als de andere extra stappen! 🙂 En nu keihard duimen!

  Beantwoorden
 • Bianca Schrijft

  12 maart 2016 at 14:22

  Jeetje, dit is nog eens een mega gave actie!!! Muziek is iets waar ik zowieso niet zonder kan, ik ben er groot mee geworden, maar kan het helaas niet spelen. Ik houd van vele soorten muziek en de stukje hangt vaak samen met mijn humeur of moment van de dag. Mijn mooiste maar zwaarste nummer en muziek herinnering is ons Dorp van Wim Sonneveld. Dit was het nummer van mijn oma en ook haar begrafenis. Dit nummer geeft me een verwarrend gevoel van warmte en verdriet, maar blijft werelds. Verder kan het een ondersteuning zijn van mijn emotie of me juist opbeuren en relaxen. Muziek is daarom zelf ook puur emotie. Verder alles gedaan behalve YouTube.

  Beantwoorden
 • Evelyne

  12 maart 2016 at 14:32

  Waauw, klinkt goed! Muziek is ook voor mij een must in life. ‘k Sta er mee op & ga er mee slapen. Ik speel dan wel geen muziek, maar de radio moet altijd spelen of ‘k kom gek 😉
  Veel plezier voor wie gaat! 🙂

  Beantwoorden
 • ciska flier

  14 maart 2016 at 20:20

  Een dag geen muziek is een dag niet geleefd! Elke dag gaat bij mij als eerste de radio aan, ik kan echt niet zonder. Wat voor muziek et is verschilt per dag van klassiek tot dance. Muziek kan me ontroeren en tegelijkertijd opvrolijken. Ik ben altijd op zoek bent naar het verhaal achter een lied, omdat dat muziek bijzonder maakt.

  Dit lijkt me super gaaf! Nog nooit mee gemaakt. Veel plezier voor de mensen die winnen en kunnen genieten van deze mooie avond!

  Beantwoorden
 • Robin

  16 maart 2016 at 10:00

  Muziek begeleid me in mijn dagelijks leven, het maakt me vrolijk! Het begint ‘s ochtends al met de wekkerradio, heerlijk wakker worden en daarna op de fiets naar het werk lekker radio luisteren of wat eigen nummertjes, op de terugweg ook en vaak voor het slapen gaan luister ik ook nog naar de radio. Wil hier graag heen met mijn broer, ben benieuwd naar dit evenement!

  Beantwoorden
 • Stephan van Bergen

  25 maart 2016 at 09:07

  ?Music was my first love
  and it will be my last
  Music of the future and music of the past
  the music of the past
  the music of the past!?

  Muziek is voor mij de soundtrack van mijn leven. Elke periode wordt gekenmerkt door een bepaalde soort muziek. In periode van vreugde (Dance), liefde (Beth Hart, Mariah Carey, Joss Stone), verdriet (Celine Dion, Dusty Springfield), kracht (Within Temptation, Meatloaf), jeugd (DJ Paul) volwassenheid (alles).

  Bij elke stemming hoort bepaalde muziek die past bij het moment. De laatste periode, sinds het vinden van mijn grote liede is de muziek die mijn stemming aangeeft vooral bombastisch, met veel power en energie.

  Wij zouden dolgraag naar Symphony31 gaan, klassiek gemengd met dance en waanzinnige zangeressen en een kick ass after party. Een avond vol positieve energie en power. Precies de sferen waar wij ons op dit moment in begeven. Heerlijk <3.

  Beantwoorden
 • chucky1012

  2 april 2016 at 07:30

  Muziek maakt me rustig laat me vrolijk voelen en omdat ik van dansen hou ga ik helemaal uit mijn bol of ik thuis samen met mensen ben of alleen ook op festivals!
  Ik krijg er zoveel goede energie van……

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close