Wishlist: mijn huis

mijnhuiswishlist

Roy en ik wonen nu bijna 2 jaar samen en nog steeds is ons huis niet af. We missen nog een aantal dingen en een aantal dingen moeten gewoon nog gedaan worden. Aan de andere kant is een huis nóóit af. Er is altijd wel wat te doen. Als het niks met klussen te maken heeft, dan heeft het wel te maken met wassen. En er zijn altijd dingen die ik graag wil als ik in tijdschriften en op het internet kijk. Daarom leek het me handig om eens voor mezelf op een rijtje te hebben wat er nu eigenlijk nog allemaal moet gebeuren en wat ik nog graag zou willen in/met mijn huis.

Hangend toilet

hangend toilet1
Iets wat ik graag zou willen in huis is een hangend toilet. Het is mooier en de vloer en de pot zijn makkelijker schoon te maken. Want laat dat laatste nou net niet mijn favoriete karweitje zijn in huis. De bovenstaande pot komt van de Praxis en is zeker niet moeders mooiste, maar al een stuk mooier dan wat we nu hebben.

Nieuwe (open) keuken

keukenRoy kookt graag. Het enige probleem is onze ruimte. Ik zou daarom graag een muur eruit slopen en een open keuken met barretje maken. En natuurlijk nieuwe keukenkastjes e.d. Deze van de Ikea vond ik erg mooi. Lekker rustig, maar toch chique.

Paarse muur

paarse muurIn onze huiskamer staan twee kleuren centraal: wit en paars. Paars zie je vooral terug in de accessoires. Toch lijkt het me leuk om de muur achter de bank paars te verven. Het geeft iets meer warmte en staat in een mooi contrast met de overige witte muren. De kleur ‘Royal Intrigue’ van Flexa vind ik heel mooi.

Trap verven en halve maantjes

trapToen wij in ons huis kwamen wonen, wilde Roy van de trap ‘zijn’ project maken. Er zaten nog oude lijmresten op en die moesten er van af. Helaas bleek dit niet al te makkelijk – zeg maar gerust niet – en was hij na een week nog niet klaar met het schuren van de trap. Tijd dus om na 2 jaar die trap eens af te maken. Ik wil graag een mooie geverfde trap met halve maantjes er op.

Bad-douche combinatie

bad douche combiOnze badkamer is enorm klein. Een bad zal er waarschijnlijk ook niet passen. Misschien wel als de wasmachine naar zolder gaat verhuizen (maar daar hebben we geen goede zolder voor). Ik mis het hebben van een bad enorm. Ik ging altijd graag in bad. Niet elke week, maar zo af en toe is dat héérlijk! Daarom wil ik graag een bad-douche combinatie. Deze komt van badkamermarkt.nl en is veel te duur voor ons, maar wel heel mooi.

Douchemat

douchematWat wij nog missen is een douchemat. Nu leggen we er elke keer een handdoek neer, maar een douchemat is veel makkelijker, dikker en zachter. Deze van Peter Hahn vond ik heel mooi. Vooral de patroontjes in de mat trekken mij aan.

Wasdroger

wasdrogerWat zo een droger ideaal zijn! Niet dat je alles in de droger kunt doen, maar een groot deel wel. Voor ons is een voordeel dat de handdoeken zachter blijven. Daarnaast is het makkelijk voor Roy zijn werk. Als muzikant moet hij soms dagen achter elkaar muziek gaan maken. Het is handig als zijn kleding snel droog is, zodat hij de volgende dag (of zelfs dezelfde dag) deze kleding gewoon weer aan kan. Deze wasdroger komt van de BCC.

Vaste trap naar zolder

zoldertrapIn ons huis zit een vlizotrap. Mijn god, waar heb ik daar een hekel aan! Ten eerste maak ik een hoop herrie als ik hem open maak, wat heel irritant is als ik ‘s ochtends daar moet zijn, terwijl Roy nog ligt te slapen. Ik loop niet graag met de wasmand een vlizotrap op. Helaas heb ik weinig keuze en moet het wel. Maar het is een vreselijk rotding. Ja, een vaste trap zou niet misplaatst zijn!

Ingegraven trampoline

trampoline ingegravenEn het laatste wat ik graag zou willen is een ingegraven trampoline. De trampoline hebben we, maar mag nu nog ingegraven worden. Het is een stuk veiliger en als ik spring kan ik niet in alle tuinen meer kijken (en zij kunnen mij dan dus niet meer zien!).

Wat is jullie wishlist als je het hebt over je huis?

liefsnatasjaklein

Ps: normaal is er op zaterdag een filmpje. Het is me deze week echter niet gelukt om deze te maken en op tijd klaar te hebben. Jullie kunnen wel zo spoedig mogelijk een filmpje verwachten!

bet01

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

7 Comments

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close