Waar word ik blij van? | #30dayblogchallengeNL

Dag 6 alweer? Pfff… dat gaat snel. Tijd dus voor een nieuw #30dayblogchallengeNL artikel. Vandaag over hetgeen waar ik blij van word. En dat is best aardig wat….

 • Series
  Ik word altijd zo blij van series kijken. Daar kan ik helemaal bij ontspannen en ik hou echt van bingewatchen. Ik heb ondertussen te veel favorieten en ook nog te veel series die ik nog (af) moet kijken. Favoriet zijn o.a.: Charmed, Buffy the Vampire Slayer, Once Upon A Time, Pretty Litte Liars, Gossip Girl en Glee. Maar ik heb er nog zoveel meer! Momenteel kijk ik samen met Roy Community (nog 1,5 seizoen te kijken) en Prison Break (halverwege seizoen 2). Zelf ben ik nu bij de eerste aflevering van seizoen 7 van Pretty Little Liars. En als dadelijk in Amerika Once Upon A Time begint, kijken Roy en ik deze aflevering meteen de volgende dag.
 • Films
  Iets waar ik ook enorm blij van word is het kijken van films. Roy en ik hebben een moviepass en zijn dan dus ook regelmatig in de bioscoop te vinden. Op dit moment hebben we bijna alle films gezien die er draaien. Favoriete films zijn: Harry Potter, the Hunger Games, Twilight en Star Wars. Maar ik heb er ook hier nog zoveel meer. Mijn eerste favoriete film: 10 things I hate about you. Die blijft leuk!
 • Roy en Odin
  Hoe kan ik hen nou vergeten? De twee grote liefdes in mijn leven. Die er altijd voor mij zijn. Die altijd een lach op mijn gezicht kunnen krijgen. Die mij zo goed kennen (nou vooral Roy dan ;)) Zij maken mij niet alleen blij. Zij maken mij heel gelukkig.
 • Bloggen
  Duuuuhhhhhh! Ik vind het heerlijk om van me af te kunnen schrijven. Het helpt mijn gedachtes te ordenen en te relaxen. Dat het veel tijd kost heb ik er daarom veel voor over. (Klopt die zin eigenlijk wel?)
 • Zon
  Ik ben een echt zomermeisje. Geboren en getogen in de zomer zullen we maar zeggen. Als de zon schijnt, ben ik vrolijk. Ik hou van de warmte (al zoek ik soms net zo lief de koelte van het huis op). Ik ben zo veel actiever als de zon schijnt. De zon maakt mij blij. Héél blij. Kom op Nederland. Laten we terug gaan naar de goede ouderwetse seizoenen. Waarin zomers nog echt zomers waren en de lente dus nog echt lentes waren. Dan nemen we de herfst en de winter wel voor lief…
 • Spelletjes
  Ik heb een kast vol spellen. Ik hou van spellen. Ik hou van winnen. En over het algemeen (bij eerlijk spel!) kan ik tegen mijn verlies. Monopolie blijft mijn favoriete spel, al heb ik niet zoveel mensen die dit ook graag spelen jammer genoeg. Mens Erger Je Niet Pesten is ook erg leuk. Deze hebben mijn ouders en is nergens meer aan te komen. Heel vervelend! Dus als je deze hebt en je wilt er van af…. Ik bied mezelf hierbij aan om hem over te nemen!

Waar word jij heel blij van?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

11 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close