Vlog #8 ♥ Dansende kaketoe en sushi

Op maandag hebben we weer heerlijk uitgeslapen. Ik heb nog wat met mijn haar lopen knutselen en verder zijn we bij de dierenzaak geweest om voer en een nieuwe riem voor Odin te halen. Daar hadden ze toch wel een hele leuke Kaketoe. ’s Avonds zijn we sushi gaan eten (daar mag je me écht voor wakker maken!) en daarna zijn we nog naar de film geweest.


Bekijk hier de vlog van maandag 4 augustus 2014:

Klik hier om het filmpje te kijken op YouTube.
Klik hier om je te abonneren op mijn YouTube-kanaal! Dat zou ik mega lief vinden!

Mij mag je wakker maken voor sushi. Waar mogen anderen jou voor wakker maken?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close