Weekvlog 222

Op BLOTE VOETEN door de SNEEUW❄ + Geen STAGEPLEK?! Start Pabo 🎓 | VLOG 222

Let is snow, let it snow, let it snow!❄ In heel Nederland eindelijk wintersweer. Je snapt dat deze vlog daar dan ook deels mee gevuld is. Iets met blote voeten door de sneeuw, sneeuwballen gevecht en sleeën, met wat Natasja-wijsheid. Verder in deze vlog twee kinderen én een hond die prachtig kunnen zingen (hahaha), ben ik nu officieel student en begint dat al meteen goed… Hebben we/ik weer wat pech. En verder veel cozyness, momlife en lekker kneuterig huishouden. Dat en meer in deze nieuwe weekvlog.

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal (dat is héél lief!) Je kunt ook op mijn “hoofd” links boven in de hoek op de thumbnail drukken om je meteen te abonneren!

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close