Het Natasja Online Blogpanel

Mag ik aan u voorstellen: het Natasja Online Blogpanel. Elf leuke en vooral verschillende moeders die eens in de zoveel tijd een vraag of stelling beantwoorden over het ouderschap, opvoeden en kinderen. Hoe kijken zij aan tegen bepaalde zaken? Erg leuk om zoveel verschillende antwoorden en ideeën te lezen! Vandaag stellen deze power moms zich graag aan je voor! 

Tessa

Mijn naam is Tessa Kistemaker. Ik ben 26 jaar oud en moeder van 2 kinderen. Zoon Lars van nu 2 jaar en 8 maanden (oktober 2015) en zoon Jens van bijna 8 maanden (oktober 2017). Samen met mijn man wonen we in de Achterhoek.

Ik werk 3 à 4 dagen in de week als gastouder en zit dus hele dagen tussen de kinderen. Dat is nog eens van je plezier je werk maken! ?? Mijn man werkt onregelmatig en maakt dus ook veel van onze eigen kinderen mee!

Chantal

Hi lezers van Natasja Online. Ik ga me voorstellen als een van de mama’s van het blogpanel.

Mijn naam is Chantal 31 jaar en mama van Lennon. Verder wonen wij samen met mijn vriend (papa) Remco en hond Moos in het Brabantse Vught.

Remco en ik zijn 14 jaar samen en sinds oktober 2017 troste ouders van Lennon. Hij is echt een super lief, leuk, knap mannetje. Nu hij bijna 8 maanden is, gaat hij lekker op ontdekking en kan hij iedere dag weer wat meer. Samen met Moos gaat het gelukkig ook hartstikke goed.

Na mijn verlof ben ik weer 4 dagen gaan werken, dit is soms wel pittig. Maar ik vind mijn werk erg leuk en Lennon vermaakt zich super goed bij oma en het kinderdagverblijf.

Mirjam

Hallo allemaal!

Ik ben Mirjam, 32 jaar oud en wonend in Apeldoorn samen met mijn man en dochter Emma van bijna 8 maanden oud.

In het dagelijks leven werk ik als onderwijsassistente op een basisschool. Naast mijn werk als onderwijsassistente vind ik het erg leuk om de mooiste creaties te maken op nagels. Denk hierbij aan acryl/gel nagels.

Verder ben ik gek van het Blond Amsterdam servies, wat volop in onze woonkamer staat te pronken in mijn buffetkast.

Manuela

Hoi allemaal,

mijn naam is Manuela, ik ben 31 jaar en getrouwd met Emiel.
Samen hebben wij een Mechelse herder puppekind van bijna 4 jaar en een prachtige dochter Ivy Lynn van nu bijna 8 maanden. Wij wonen in het pittoreske Elst tussen Arnhem en Nijmegen. In dat mooie dorp werk ik 3 dagen bij de plaatselijke “groenteboer”.  Rest van de dagen spendeer ik graag met de kleine, de hond en vrienden.

Superleuk dat we voor Natasja Online mogen schrijven. Hopelijk kan ik jullie hiermee een kijk in ons leven geven. Ik heb helaas geen foto van mezelf, nieuwe telefoon, maar ik laat jullie graag onze dochter zien.

Mocht jullie meer van haar of ons willen zien dan zijn jullie altijd welkom om ons te volgen op instagram.

Renske

Ik ben Renske en 27 jaar. Ik ben getrouwd met Tonnie en in oktober 2017 heb ik ons geweldige zoontje Janto op de wereld mogen zetten. De kroon op onze liefde!

Ik werk nu niet meer, maar voordat ik stopte, werkte ik in het onderwijs als invalleerkracht. Omdat we graag kinderen wilden en ik het vermoeden had dat het mede door de stress rondom het werk niet wilde lukken, ben ik gestopt. Een half jaar later was ik zwanger! Het fulltime moeder zijn bevalt me ontzettend goed!

Naast moeder ben ik ook nog het baasje van onze hond Katica, ofja hondje eigenlijk, want ze is niet zo groot 😉 Ook op haar ben ik ontzettend trots. Wat een liefde kun je voor een hond voelen! In en rondom ons huis lopen ook nog twee hartstikke lieve, rode katten Piroska en Wuppy. Al met al -ondanks alle haren haha- een gezellige bedoening. We wonen met zijn allen net over de grens in Duitsland wat niet op alle vlakken altijd even ideaal is, maar over het algemeen bevalt ons dat heel goed.

Je kunt ons op Instagram volgen!

Riëlle

Ik ben Riëlle, 26 jaar en woon in het oosten van het land. Samen met mijn vriend Ronald hebben we sinds oktober een zoontje Lennon. Lennon is een flink en grijpgrage mannetje dus we hebben onze handen vol!

Ik werk op dit moment 2 dagen in het basisonderwijs en mijn moeder past dan op Lennon. Ik ben ook actief op instagram. Je mag me gerust volgen! Ik ben reuze benieuwd welke vragen/ stellingen voorbij komen in het blogpanel!

Jennifer

Even voorstellen dan maar. Ik ben Jennifer, 31 herfsten jong, oudste kind in een gezin van vijf kinderen, Nederlands/Surinaams (een kleurtje van binnen, maar wit van buiten), al bijna 12 jaar de vriendin van Leroy en samen hebben wij de meest vrolijke, leuke, sterke en knappe dochter Saige op de wereld gezet op 18 september 2017.

Verder ga ik elke uitdaging aan om te veranderen en te groeien vanuit intrinsieke motivatie en drijfkracht. Dat betekent dat ik het vaak druk heb, af en toe te veel hooi op mijn vork neem en wist dat wanneer ik moeder zou worden, dat (makkelijk) zou kunnen harmoniseren met mijn ambities. Zo heb ik altijd internationale en veeleisende banen gehad, waarbij reizen en lange uren maken heel normaal was. Mijn me-time werd dan ook gevuld met gepassioneerd werken in de positie die ik bekleedde in het team maar ook als voorzitter van het vrouwennetwerk en OR lid.

Maar met kleine Saige in mijn leven, zijn Leroy en zij mijn nummer 1 waar ik dan ook al mijn me-time aan spendeer. Begrijp me niet verkeerd, ik ben nog steeds gepassioneerd op werk, maar na maximaal 40u in de week gaat mijn werklaptop, en -telefoon uit. Dan ga ik naadloos over in online en offline gesprekken over opvoeding, baby tips & trucs en natuurlijk kan ik niet stoppen met vertellen welke nieuwe dingen Saige die dag heeft gedaan. And I love it!

Als blogpanel lid zal ik ingaan op stellingen en vragen, waarbij ik jullie meeneem in mijn gedachtegang waar vaak een tweestrijd is tussen Jennifer de moeder en Jennifer de zakenvrouw.

Wil je meer weten over Jennifer de zakenvrouw, bezoek dan mijn LinkedIn

Yvette

Hi, mijn naam is Yvette (34) en moeder van Vera. Mijn dochter is net 1 jaar en een echt temperamentvol dametje, waar je je het ene moment kapot om lacht en het volgende moment gek van wordt. Ik ben blogger en virtueel assistent, dus ik werk vanuit huis, wat echt heerlijk is. Zo kan ik veel bij mijn dochter zijn. Ik heb er zin in mijn stem te laten horen in het panel!

Ik zou het ook leuk vinden als je eens een kijkje neemt en misschien wilt volgen op mijn blog Spill My Tea, Twitter, Instagram en/of Facebook.

Karlijn

Mijn naam is Karlijn (26) samen met mijn man (28) en ons zoontje (8 maanden) wonen wij op de boerderij in een klein plaatsje nabij Utrecht.

Voor de zwangerschap van onze zoon Joey werkte ik als zorgverlener, momenteel geniet ik vooral van mijn gezin, mijn 2e zwangerschap en doe ik zo nu en dan wat werkzaamheden rondom de boerderij.

Zoals je hierboven hebt gelezen, ik ben opnieuw zwanger! Inmiddels alweer bijna 20 weken en dit betekent dat ons nieuwe kleine wondertje en ons zoontje Joey een jaar zullen verschillen qua leeftijd. Hier krijg ik vele vragen en opmerkingen over van de mensen om ons heen. Zoals ‘zo jullie zijn wel rap’, ‘de een was er nog niet uit en de volgende was alweer daar’, maar dus ook vragen als; “was zeker niet gepland?!”

En nee, het was niet ‘gepland’. Want ik ben van mening dat zoiets bijzonders als het krijgen van een kind niet zo van zelf sprekend is. Wij hadden altijd al de droom/ wens op een groter gezin en dat ik nu opnieuw zwanger ben vinden wij alleen maar een groot wonder en zijn wij meer dan blij mee.

Wil je meer van mij weten en zien, dan kun je mij volgen op Instagram.

Monica

Mijn naam is Monica. Ik ben bijna 29 jaar en op 3 november 2017 is mijn heerlijke dochtertje geboren. Met mijn man woon ik al een aantal jaar in Noord-Holland, maar in hart en nieren ben ik Eindhovenaar. In het dagelijks leven werk ik als logopedist en tegenwoordig ben ik nog veel liever moeder. In het ouderschap ben ik vooral veel bezig met borstvoeding en probeer ik mijn kindje gezond op te voeden terwijl ik zelf veel moeite heb met mijn gewicht en gezond eten.

Willemijn


Hoi! Ik ben Willemijn, 27 jaar oud en samen met m’n man Jeroen hebben we een zoontje Martijn van 8 maanden! Inmiddels zijn Jeroen en ik al 8 jaar bij elkaar waarvan 2 jaar getrouwd! Martijn is 4 weken te vroeg geboren maar daar is weinig van te merken. Hij ontwikkeld en groeit prima! Martijn is altijd een hele vrolijke jongen en eigenlijk hoor je hem alleen als hij moe of hongerig is! Ouders zijn is zwaar en ik had het misschien bij aanvang wat onderschat maar een knuffel van Martijn en het is weer goed! Ik vind het een geweldig spannende en leuke achtbaan!

Dames, super leuk dat jullie je hebben aangemeld voor het Natasja Online Blogpanel. Ik heb er zin in om samen met jullie vragen en stellingen te beantwoorden!

Heb jij een vraag of stelling die je graag door verschillende moeders wilt laten beantwoorden? Zet het in de comments of mail naar info@natasjaonline.nl.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close