Grote mama date, veel spelen & zwager 50 | Keeping Up With Natasja #121

Het is een beetje een lange weekvlog geworden, maar wel écht met enorm veel leuke dingen! Zo had ik zaterdag een grote mama date en kregen we een goodiebag. Op zondag ging ik met Isabelle naar Monkey Town en ging ze voor het eerst zelfstandig van de glijbaan. Daarnaast gingen we (alweer) naar de bioscoop en had ik een keertje geluk. Op dinsdag kreeg ik een paar leuke pakketjes binnen. Op woensdag ging ik lekker buitenspelen met Isabelle. Op donderdag leek het alsof het regende en maakte ik heerlijk Aziatisch eten. En op vrijdag verrasten we mijn zwager die 50 werd.

Klik hier als je de video niet kunt zien (maar dat wel graag wilt).

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Hoe was jullie week? Nog plannen voor komende week?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close