Jazz in Duketown, dieren knuffelen & nieuwe auto! | Keeping Up With Natasja #81

Tijd voor weer een nieuwe Keeping Up With Natasja! Afgelopen week gebeurde er weer een heleboel. Zo gingen we naar Jazz in Duketown en de dierentuin, ga ik actiever hoepelen, koop ik een nieuwe auto en leert Isabelle nieuwe dingen! Have fun!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Bedankt voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van mijn eerste weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close