Happy Moments #3

Het is freakin’ zomervakantie en ik heb gewoon geen nieuw Happy Moments lijstje gemaakt! Whut?! En dat terwijl vakantie natuurlijk wel een heel grote happy moment is! Genoeg om vrolijk van te worden! Niet alleen van wat ikzelf mee heb gemaakt, maar ook van dingen die ik op het internet ben tegengekomen. Let the happiness begin! 

PERSONAL HAPPINESS

 • Duhhhh! Het is zomervakantie!!! Als we daar toch niet vrolijk van worden….
 • De zon! Yes! EIN-DE-LIJK! Het leek bijna herfstvakantie. Maar een blik op de weersvoorspelling op mijn telefoon vertelde me dat we de komende week écht kunnen genieten van het mooie weer.
 • Het mooie weer! Ja, daar word ik vrolijk van! Sorry voor de vele uitroeptekens, maar met zulk prachtig weer ben ik nou eenmaal tien keer zo vrolijk!!!!
 • Een fantastisch verjaardagsfeestje hebben. Het was knetter gezellig en ik kijk nu al uit naar volgend jaar! En nieuwsgierig? Bekijk dan ook de vlog!
 • Een GoPro kopen via Marktplaats en deze ook nog eens laten versturen – aaiks! Maar aan het eind van het liedje heb ik wel een GoPro Hero4 Silver én dat voor ruim €120 minder dan de goedkoopste in de (web)winkel!
 • Om vervolgens voor mijn verjaardag ook nog eens allerlei coole spulletjes erbij te krijgen! Dankjewel schatje!
 • Heerlijk zwemmen in het buitenbad. Vinden Roy en ik toch een stuk lekkerder dan in een meertje of iets dergelijks.
 • En dan is het daar door de vakantie niet druk, waardoor we én heerlijk relaxed kunnen liggen én genoeg ruimte hebben om het zwembad in te springen, over te gooien met frisbees en balletjes en met de GoPro te spelen!
 • Een heerlijk dagje Walibi, waarbij ze speciaal voor ons héél even het parksysteem overhoop gooien. Zie de vlog die komende woensdag online komt.
 • Om daar vervolgens ook nog eens gratis – jawel! – te kunnen banaanvaren. Je weet wel, achter zo’n speedboot aan!
 • En who cares dat we geen badkleding bij hebben. Huppakee, gewoon in mijn spijkershort en bh!
 • IK HEB 100 ABONNEES OP YOUTUBE! Hoor jij daar ook al bij? Binnenkort trouwens een Q&A, dus stel je dringende vraag of zet een leuke opdracht hieronder neer!

ONLINE HAPPINESS

 • Sinds mijn geslaagde verjaardagsfeestje, speelt het idee in mijn hoofd om nog eens iets thuis te organiseren. Bijvoorbeeld een Dutch Party of een cocktail avond met vriendinnen. Toevallig kwam ik laatst in mijn mail dé perfecte website tegen, waar ze je ideeën aandragen om de perfecte gastvrouw te zijn. Yes! Precies wat ik zocht! Met ideeën én recepten en alles!
 • Wie werkt met Windows zal het misschien gemerkt hebben. Je kon je weken geleden aanmelden voor de gratis update naar Windows 10. The time has come: langzaam maar zeker rolt Microsoft de downloads voor Windows 10 uit. Ik ben benieuwd!
 • Ik, en met mij vele anderen, ben verslaafd aan mijn telefoon. Nou ja, verslaafd wil ik het niet per se noemen. Maar overal waar ik ben controleer ik toch altijd even of ze wifi hebben. Hoe handig is het dan om een app te hebben die gratis wifi voor je zoekt? Tromgeroffel please…! De app bestaat en is te downloaden voor zowel Android als iOs!
 • En dan nog een filmpje wat ik met jullie wil delen. Ik heb hem ook al gedeeld op mijn Facebook pagina – leuk als je daar even op like drukt! – maar wil hem toch graag met jullie delen. Van dit soort filmpjes wordt ik gelukkig, omdat het de mens laat zien dat je mag zijn wie je bent. Who care’s dat je er niet uitziet als een model!
 • Ik ben vast niet de enige die er zo over denkt, dus zet ik deze mooi hier neer. Over 45 dagen is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Once Upon A Time in Amerika te zien! Oftewel: over 46 dagen zorg ik voor goede internetverbinding en zie ik hem ook! En ja… Ik tel af!

Wat was jouw happy moment de laatste tijd?

Dit artikel bevat een linkje waar ik voor betaald heb gekregen.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

10 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close