De plugin die elke blogger moet hebben!

Al een langere tijd wil ik over deze plugin schrijven. De CoSchedule plugin. Een plugin die automatisch op een door jouw geselecteerd tijdstip berichten op je social media kanalen plaatst. Ik ben er zó tevreden mee, maar hij is vooral super handig. Zeker voor iemand zoals ik, die fulltime werkt. Dus nee directeur, tijdens mijn werk zit ik niet stiekem op Facebook, Twitter, Tumblr of LinkedIn! In dit artikel vertel ik jullie er alles over! 

Hoewel ik het sowieso onwijs leuk vind om te bloggen, houd ook ik van de waardering van lezers. Ook ik smul van de groeiende statistieken en eerlijk is eerlijk: daar hoort toch ook beetje een plan bij. Het is toch bewezen dat je op bepaalde tijdstippen op bepaalde kanalen moet plaatsen om het optimale eruit te halen. Maar hoe dan als je fulltime werkt? Ja, je raadt het al. Deze plugin is je personal assistent!

Na het installeren van deze plugin, werkt het super simpel. Je schrijft je blogpost, daaronder optimaliseer je de SEO (waarschijnlijk heb je net als heel bloggend Nederland de plugin Yoast SEO om je zoekresultaten te optimaliseren) en daaronder kun je de geschreven blogpost inplannen.

VOORDELEN

Ik weet van mezelf dat ik nog niet het optimale uit deze plugin haal, maar desalniettemin is het een plugin die het absoluut waard is om te hebben. Dit zijn de voordelen:
– Op elk moment van de dag kun je een artikel delen op je social media kanalen zonder daar zelf daadwerkelijk de computer voor aan te zetten.
– De plugin houdt bij hoe vaak een artikel gedeeld is.
– Oude artikelen opnieuw delen was nog nooit zó gemakkelijk.
– De plugin bespaart je tijd, doordat je zelf geen 10 minuten hoeft te zitten – of hoe lang dan ook – om je artikelen te delen.
– Je kunt niet alleen de tijd kiezen, maar ook de afbeelding en de tekst die je getoond wil hebben bij de link naar je artikel.

ZO MAKKELIJK IS HET!

Je schrijft je tekst, kiest een afbeelding en kiest de tijd wanneer het online moet op je social media kanaal

Je schrijft je tekst, kiest een afbeelding en kiest de tijd wanneer het online moet op je social media kanaal

En tadaa...!

En tadaa…!

NADEEL

En is er dan ook een nadeel? Ja, eentje: hij is betaald. Voor de plugin betaal je €17,95 p/m. Maar de voordelen zijn zó groot, dat ik het als een investering zie. Ik zie het dan ook als de contributie die ik betaal voor mijn hobby.

Twijfel je nog? Je kunt deze plugin een maand gratis proberen! Ik kan echt niet meer zonder!

WordPress plugin CoSchedule – €17,95 p/m ($15)

Wat vind jij er van?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

18 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close