Fun

FRIDAY FAVOURITES | 5 celebs om te volgen op Instagram

Ik vind het leven van celebs vaak heel interessant. Vooral wanneer ze persoonlijk worden. Instagram geeft ons de kans om in het leven van celebs te kijken. Tenminste, als de beroemdheden zelf een kiekje uploaden. En gelukkig doen er een hoop mee! Niet alle beroemdheden vind ik even interessant, maar sommige zijn echt heel leuk om op Instagram te volgen. En dus zette ik op deze FRIDAY FAVOURITES mijn favoriete 5 celebs om te volgen op Instagram op een rij.

Doutzen Kroes

Wuuuuut? #QT

Een foto die is geplaatst door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Onze eigen Doutzen. Niet alleen een pracht vrouw om te zien, maar ook een pracht mens. Zoals de foto hierboven ook bewijst. Heerlijke Hollandse nuchterheid. Naast gekke kliekjes met haar man, komen haar kinderen, zus en modellenleven ook regelmatig voorbij.

Britney Spears

Just your typical proud skate mom ✌ Een foto die is geplaatst door Britney Spears (@britneyspears) op


Hoe kan ik Britney Spears niet in deze lijst zetten? Naast dat ze mijn guilty pleasure is, is ze écht heel leuk om te volgen op Instagram. Niet alleen een coole mom (zie de foto hierboven), maar ook humoristische foto’s, foto’s van optredens en allerlei andere kijk-mee-in-mijn-leven foto’s!

Lauren Conrad

Voor de mooiste Instagram foto’s moet je echt zijn bij Lauren Conrad. Véél lifestyle producten waar je jaloers van wordt.

Jennifer Morrison

What would I do without little Ava the dog. Best medicine for a sore throat… Ava cuddles and LA sunshine. Een foto die is geplaatst door jenmorrisonlive (@jenmorrisonlive) op

Net als ik fan van de serie ‘Once Upon a Time’? Dan is deze dame geen vreemde voor je. Met leuke huisdier foto’s, foto’s met andere cast leden, foto’s met vrienden in een photobooth. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat op haar account.

Anna Kendrick

Good morning Hawaii #OnToTheNextOne #MikeAndDaveNeedWeddingDates #CantStopWontStop ??? Een foto die is geplaatst door Anna Kendrick (@annakendrick47) op


En de laatste in dit rijtje is deze actrice. Bekend van Twilight en natuurlijk Pitch Perfect is ze echt een upcomming Hollywood actrice. Foto’s van fotoshoots, wandelingen, feestjes, on set is wat je van Anna kan verwachten. En het zijn ook echt mooie foto’s!

Welke beroemdheid volg jij en waarom?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close